PDA

View Full Version : Sync iPhone


geeksada
09-05-2009, 02:27 PM
Μεχρι τωρα ειχα το itunes στα windows για το iPhone.
Υπαρχει τροπος το itunes στο Leopard να δουν το φακελο που χρησιμοποιει το itunes στα XP (και να χρησιμοπουν αυτον), οποτε να μπορω να κανω sync απο οποιο λειτουργικο θελω??

SomniusX
09-27-2009, 02:17 PM
Θα μπορέσεις εάν μπορείς να διαβάζεις το δίσκο των XP στο Leo, απλά ένα Symbolic Link, το θέμα είναι όμως δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να δουλέψουν με τα ίδια xml/plist τα δύο λειτουργικά..

μήπως θέλεις να δοκιμάσεις σβήνοντας του iTunes (mac) και εννοείται κρατώντας τα κάπου backup, να τα αντικαταστήσεις π.χ. iTunes Music και άλλα αρχεία φακέλους, με symlinks από τον δίσκο των windows , αλλά να κρατήσεις και backup και του iTunes (win) τα ίδια αρχεία να δούμε τι γίνεται..

Θα με ενδιέφερε κι εμένα αυτή η λύση αλλά γίνεται της πόπης στο iTunes lib μου που φτάνει τα 120gb και δεν ξέρω αν καταφέρω να κάνω τις δοκιμές..

Άν δεις ότι δεν τα καταφέρνεις πεσε μου, μήπως αρχίσω να παίζω εγώ με τις ρυθμισούλες..

υ.γ. πάντως έχω καταφέρει να κάνω το iTunes (mac) να πιστέυει ότι το library είναι locally, αλλά πραγματικά ήταν mounted από ένα samba share σε άλλο μηχάνιμα.. τώρα στην περίπτωση σου παίζει ο παράγοντας, iTunes διαβάζει xml/plists και τα γράφει, εκεί είναι το θέμα..

SomniusX
09-27-2009, 02:19 PM
Τουλάχιστον σίγουρα την μουσική μπορείς να την έχεις synched (μάλλον pseudo-sync) με τα symbolic links.. τώρα για ρυθμίσεις και άλλα, μπορείς να έχεις απλά τις ρυθμίσεις διαφορετικές για τα δύο λειτουργικά..

Υ.Γ. πιστεύω ότι και τα Mobile Applications μπορείς να φτιάξεις με τον ίδιο τρόπο (sym-links) θέλει δοκιμή..