PDA

View Full Version : Ψηφοφορία στο insanelymac


salax
01-26-2010, 02:19 PM
Παιδιά, δεν θα έβαζα ξεκάρφωτο thread, αλλά υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος!
Όπως πολλοί από εσάς ήδη θα ξέρουν, έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό (περίπου 1 χρόνο), μία συζήτηση εκεί για την δημιουργία ξεχωριστού "υπο-φόρουμ". Κατόπιν πιέσεών μας, το θέμα ήρθε επιτέλους στην επιφάνεια κατα το διάστημα των εορτών, και έχει ξεκινήσει μία ψηφοφορία για την ανάδειξη του απαιτούμενου moderator. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Έλληνες χρήστες της σελίδας, και υποψήφιοι ήμαστε εγώ και ο SomniusX. Προσωπικά δεν έχω καμμία αξίωση και βλέψη για την θέση αυτή, ασχέτως αν ήμουν η μία εκ των δύο επιλεγμένων από τους διαχειριστές του site. Και ξέρω πως και ο SomniusX δεν αποσκοπεί σε κάτι για προβολή επίσης. Όπως επίσης γνωρίζω και καταννοώ τον φόρτο του γενικότερα, και εδώ, και σε πολλές διαδυκτιακές δραστηριότητες. Χαίρομαι όμως που ανέφερε πως αποδέχεται την ενασχόληση με το αντικείμενο! Δεν θα σας πώ πολλά, ούτε θέλω να σας ζαλίσω, απλά, δεν έχω την παραμικρή εμπειρία σε θέματα moderation και γενικά διαχείρισης φόρα κλπ. Απ την άλλη ο ελεύθερος χρόνος μου είναι υπερβολικά περιορισμένος λόγω οικογενείας αλλά και γενικότερα. Ελπίζω να καταννοείτε πως τα γραφόμενά μου δεν έχουν στόχο να σας επιρρεάσουν στην ψήφο σας, αλλά να σας παροτρύνουν απλά να ψηφίσετε. Έχουν συνολικά ψηφίσει 8 άτομα μέχρι τώρα, και οι "ξένοι" διερωτούνται πού είναι όλος αυτός ο κόσμος που ήθελε το δικό του κομμάτι απ το φόρα αυτό!
Αξίζει εδώ να σημειώσω πως οι "γείτονές μας" δεν έχουν ακόμα δικό τους παρακλάδι. Όχι οτι θέλω να ακουστώ υπερβολική, αλλά το Ελληνικό στοιχείο και πείσμα έκανε τους εκεί διαχειριστές να πάρουν την απόφαση. Ο φίλος SomniusX γνωρίζει καλά τα όποια γραφώμενα ανά καιρούς. Το post μου έχει σκοπό να σας παροτρύνει απλά να ψηφίσετε, όχι υπέρ του ενός ή του άλλου. Ακόμα και αν δεν είστε μέλη, για τον λόγο και μόνο αυτό, αξίζει να εγγραφείτε. Να αφήσουμε κι εκεί το λιθαράκι μας! Είναι προφανές πως οι ανάγκες του Ελληνικού κοινού σε τεχνικά θέματα αλλά και γενικότερα υπερκαλύπτωνται θα έλεγα εδώ, σε αυτό το site. Η δημιουργία του εκεί λοιπόν δεν έχει να κάνει τόσο με πρακτική έννοια, αλλά ηθική.
Χωρίς περαιτέρω φανφάρες κλπ, ευελπιστώ στην συμμετοχή σας!
Ειλικρινά,
Λία (Salax)

ΥΓ. Το λινκ είναι http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=208174

SomniusX
01-26-2010, 03:29 PM
Ευχαριστώ Λία (Salax) που το έθεσες το θέμα εδώ, και δεν είναι καθόλου ξεκάρφωτο. Είχα σκοπό να αναφερθώ και με σκέτο thread το θέμα του Ελληνισμού στο InsanelyMac..

Κοίτα τώρα που το κοιτάω, εσένα δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί σε χώσανε στην όλη ιστορία. Ναι είσαι συμμετέχων, ναι έχεις το "ριτορικό" που χρειάζεται. Αλλά δεν έδειξες ενδιαφέρον για την θέση.

Εμένα από την άλλη θα με είδανε κι εδώ, γιατί σίγουρα κάποιοι είναι και στο "εδώ" γραμμένοι, θα είδανε ότι πολύ-μιλάω (είμαι keyboard spamer τι να κάνω)..

Τι λες Salax, θες να αναλάβω τον υπο-τομέα κι εκεί? Αλλά θα ήθελα όμως την βοήθεια όλων, και την δική σου..

Γι'αυτό παιδιά κάνω με αυτό το post μια "Ανοιχτή Πρόσκληση", να επανδρώσουμε και τους απέναντι!

Και για να μην γκρινιάσουν για τον ντόρο που κάναμε καιρό πριν, αλλά και όπως ανέφερε και η αγαπητή Λία (Salax), είναι θέμα ηθικής πλέον..

Disclaimer: Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να "ρίξω" το InfiniteMac, είναι και θα είναι το σπίτι μας, όπως και η βάση μας. Ένα site που μας πρωτο-φιλοξένισε, μας έδειξε κατανόηση και βοήθησε με την δημιουργία του υπο-τομέα της Ελλάδας. Εμείς από την άλλη φροντίσαμε με την συμβολή μας και φτιάξαμε τον τομέα με περιεχόμενο και κατηγορίες. Δεν θέλουμε να μεταφέρουμε την κίνηση (traffic) εκτός του InfiniteMac, αλλά να βοηθήσουμε και τους Έλληνες σε άλλες σελίδες.
Από την αρχή το InfiniteMac φάνηκε ελεύθερο προς ημι-διαφήμιση και παράθεση άλλων σελίδων, είτε προσωπικών είτε όχι.. δεν θέλω να προσβάλω αυτές τις ελευθερίες!

salax
01-29-2010, 09:18 AM
@SomniusX: Φυσικά και θέλω να το αναλάβεις, γιατί όχι? Είναι προφανές οτι έχεις τις ικανότητες για το πόστο αυτό. Και εννοείται οτι αν μπορώ να κάνω κάτι απο μεριάς μου θα το κάνω..

@all: Να σας υπενθυμίσω πως η ψηφοφορία δεν γίνεται για πρακτικούς λόγους -τουλάχιστον όπως το βλέπουμε εγώ και ο SomniusX- αλλά για ηθικούς περισσότερο. Παρακαλώ, στηρίξτε αυτή την κίνηση όσο μπορείτε. Αύριο λήγει η προθεσμία που μας δίνουν...

SomniusX
01-29-2010, 11:31 AM
Ναι δείξτε παιδιά ότι υπάρχουμε, ρίξτε την ψήφο σας..

Θα πάνε τόσες συζητήσεις χαμένες,

Περιμένουμε!