PDA

View Full Version : Mini 110c 1030SV iAtkos v7


kalagio
10-27-2010, 08:55 AM
Γεια σας,
εδω και περίπου 1 μήνα προσπαθώ να εγκαταστήσω το iAtkos v7 σε ενα HP mini 110c 1030SV. Eχω ακολουθησει τους περισσότερους οδηγούς που έχω βρει και εχω δοκιμάσει πολλές διαφορετικές εκδόσεις iAtkos. Φυσικά όταν κανω την εγκατασταση δε μπορώ να δώ ολόλκληρη την οθόνη αλλά πηγαινω μαντευοντας και πατώντας το space αντι για εντερ για να συνεχισω στις επομενες οθονες.
Ξεκινόντας από την αρχή για να μπορέσω να κανω μπουτ απο το dvd που εχω το iAtkos χρειάζεται να πατήσω F8 και στη συνέχεια cpus=1. Ετσι ξεκινάει η εγκατασταση προχωραει κανονικά, διαλεγω drivers πυρήνες κτλ που πρεπει να εγκασταθούν και πατάω εγκατάσταση( δεν ειμαι πολύ σίγουρος ότι διαλέγω τα σωστα). Η εγκατασταση τελειώνει και γίνεται επανεκκίνηση. Τότε με βγάζει στην οθόνη για να επιλέξω τον δισκο που θελω να bootarw και μόλις πατήσω το iAtkos η οθόνη μένει στο μηλαρακι. Διαφορετικά όταν χρησιμοποιώ εικόνα από το original cd tou leopard μου βγάζει όποτε παω να το ανοιξώ restart your computer.
Kαι οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής.
1) Υπάρχει κάποιος στον οποίο έχει δουλέψει πραγματικά???
2) Αν ναι, υπάρχουν κάπου τα βήματα 1-1?
3) Γίνεται να δουλέψει ή πολεμαω τζαμπα??
4) Κάνω κάποιο θμελιώδες λάθος?
Σημείώσεις
1) iAtkos ειχα εγκαταστήσει σε ενα acer aspire και δε μου ειχε δημιουργηθεοι κανενα πρόβλημα
2) Οι γνώσει μου επι του θέματος είναι βασικές
3) Οτι πληροφορια θέλετε μπορώ να σας την δώσω.
4) Καλως σας βρήκα!!!

tangon
10-27-2010, 09:40 PM
Να σε καλωσορίσουμε στην παρέα μας και να σε ενημερώσω ότι το όλο θέμα hackintosh θέλει μεγάλη υπομονή και επιμονή για να το κάνεις να δουλέψει.

Έκανα μια μικρή έρευνα και βρήκα αυτό το video αν δεν το έχεις δει περιγράφει πώς θα κάνεις εγκατάσταση την iDeneb όμως διανομή βήμα βήμα:

http://www.youtube.com/watch?v=vVTEGQOBovk

Πιστεύω ότι δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις

Φιλικά
tangon