InfiniteMac OSx86  


Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: spamhaus
Forum: 10.X 03-05-2010, 03:14 AM
Replies: 2
Views: 3,365
Posted By spamhaus
I used the 8800 GT 512MB EFI string and that...

I used the 8800 GT 512MB EFI string and that worked. I'm still curious though as to what would cause graphics enabler to stop working suddenly.

Thanks!
Forum: 10.X 03-05-2010, 02:06 AM
Replies: 20
Views: 7,540
Posted By spamhaus
Thanks for the help, I was able to successfully...

Thanks for the help, I was able to successfully modify my DSDT!
Forum: 10.X 03-05-2010, 02:04 AM
Replies: 2
Views: 3,365
Posted By spamhaus
GT 240 No longer working after sleep/hard reset?

Okay, so this is driving me nuts trying to figure it out. I tried deleting the sleep image, but couldn't find one.

I was using graphicsenabler=yes on my Nvidia GT 240. QE/CI worked great. I...
Forum: 10.X 02-26-2010, 08:00 PM
Replies: 20
Views: 7,540
Posted By spamhaus
I have a similar board (ASrock P55 Pro) with the...

I have a similar board (ASrock P55 Pro) with the same codec (ALC890). I tried your DSDT and legacyHDA.kext file. The sound works from both my SPDIF outputs (optical and coax). It sounds distorted...
Forum: 10.X 11-26-2009, 03:07 AM
Replies: 0
Views: 2,043
Posted By spamhaus
NVCAP Help - 7700 Go 512MB

Hello everyone. I'm having a problem getting my Asus G1/7700 GO to display on the DVI port. I was able to get QE/CI working in iDeneb 10.5.8 Vanilla by using NVinstaller .52 and selecting the...
Showing results 1 to 5 of 5