InfiniteMac OSx86  


Showing results 1 to 22 of 22
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: grahfex
Forum: Lion 10.7 12-19-2012, 05:54 PM
Replies: 18
Views: 9,689
Posted By grahfex
I booted into windows...I used macdrive to open...

I booted into windows...I used macdrive to open up the Lion HDD created during the installation and i replaced the kernel used with the distro with R:A:W:X86's kernel i found here in the forums.
...
Forum: Lion 10.7 12-09-2012, 12:34 AM
Replies: 18
Views: 9,689
Posted By grahfex
Status Update: I am now able to install...

Status Update:

I am now able to install kexts and anything else.

I used the updated Kernel found here in the forums! Ethernet is working but still working on sound and having a bit of a...
Forum: Lion 10.7 11-25-2012, 06:43 PM
Replies: 18
Views: 9,689
Posted By grahfex
Smile Finder and Terminal works ant the command that...

Finder and Terminal works ant the command that you told me to use works as well. All of the "common" apps like itunes work as well. The problem is that I can't get Kext Wizard or Kext Helper ( not...
Forum: Lion 10.7 11-24-2012, 06:53 AM
Replies: 18
Views: 9,689
Posted By grahfex
barely if any....

barely if any....
Forum: Lion 10.7 11-23-2012, 12:10 PM
Replies: 18
Views: 9,689
Posted By grahfex
Ok, so I've taken a break from installing and...

Ok, so I've taken a break from installing and I've decided to come back to it. No change...I'm still unable to install anything. Installs just fine...I can get into desktop and everything. Just will...
Forum: Lion 10.7 10-08-2012, 02:05 AM
Replies: 18
Views: 9,689
Posted By grahfex
Ok ill give that a try and report back.

Ok ill give that a try and report back.
Forum: Lion 10.7 10-06-2012, 01:56 AM
Replies: 18
Views: 9,689
Posted By grahfex
yeah...cant tell you right off hand what i...

yeah...cant tell you right off hand what i chose..though.
Forum: Lion 10.7 10-05-2012, 12:36 AM
Replies: 18
Views: 9,689
Posted By grahfex
That's what I'm actually doing now..tried both...

That's what I'm actually doing now..tried both methods and led to the same end..ANY advice you can give will be greatly appreciated! :cool:
Forum: Lion 10.7 10-03-2012, 03:33 AM
Replies: 18
Views: 9,689
Posted By grahfex
no luck..i can still boot into the system but for...

no luck..i can still boot into the system but for whatever reason i still cannot install ANYTHING. I think Im on the road to giving up.
Forum: Lion 10.7 10-02-2012, 10:04 PM
Replies: 18
Views: 9,689
Posted By grahfex
I will try using PCIRootUID=0 instead and see...

I will try using PCIRootUID=0 instead and see where it leads me. Hopefully it will make a difference.

I will report back once I've tried it!
Forum: Lion 10.7 09-27-2012, 09:19 PM
Replies: 18
Views: 9,689
Posted By grahfex
OS X 10.7.4 INDO on AMD FX 8150....SO CLOSE!!!

Ok..I've tried yet again to install OS X 10.7.4 INDO.

Success!! However..I am stuck at the same roadblock. I can boot into the system using

busratio=18 cpu=1 npci=0x3000 PCIRootUID=1 -v
...
Forum: Lion 10.7 09-27-2012, 12:43 PM
Replies: 525
Views: 265,819
Posted By grahfex
Ok..I've tried yet again to install OS X 10.7.4...

Ok..I've tried yet again to install OS X 10.7.4 INDO.

Success!! However..I am stuck at the same roadblock. I can boot into the system using

busratio=18 cpu=1 npci=0x3000 PCIRootUID=1 -v
...
Forum: Lion 10.7 09-26-2012, 12:05 AM
Replies: 525
Views: 265,819
Posted By grahfex
Not quite sure I understand you..but I will try. ...

Not quite sure I understand you..but I will try.

Basically what you are saying is just install SL with my GTX 570?
I can take the other card out...
If so I shall give that a try!
Forum: Lion 10.7 09-25-2012, 10:04 PM
Replies: 525
Views: 265,819
Posted By grahfex
I've tried to install SL using iAtkos S3 V2. It...

I've tried to install SL using iAtkos S3 V2. It installs but of course I get an instant reboot. I tried to install using OSX INDO 10.7.4. Towards the end of the installation I receive a Failed...
Forum: Snow Leopard 10.6 09-20-2012, 08:25 PM
Replies: 8
Views: 4,071
Posted By grahfex
OK...so I reinstalled to choose a different...

OK...so I reinstalled to choose a different kernel ( i never picked anything on the first install ) Everytime im near the end of the installation, i get the error..Failed To Install. Back to the...
Forum: Snow Leopard 10.6 09-20-2012, 11:47 AM
Replies: 8
Views: 4,071
Posted By grahfex
Ok...so I have completed the install. ...

Ok...so I have completed the install.

Things to work on:
Graphics
Sound
Wifi
Boot Loader
Switching to 64 Bit
Extra Tweaks and Fixes
Forum: Snow Leopard 10.6 09-19-2012, 03:28 AM
Replies: 8
Views: 4,071
Posted By grahfex
ah i see...ok so um. How would I do this before...

ah i see...ok so um. How would I do this before the actual install? is this something i need to do in VMWARE?
Forum: Snow Leopard 10.6 09-19-2012, 02:32 AM
Replies: 8
Views: 4,071
Posted By grahfex
Ok..so i tried the first two codes with the first...

Ok..so i tried the first two codes with the first distro. the first code gave me nothing. the second code gave me waiting for root device. i tried to do a native install.

the second option you...
Forum: Snow Leopard 10.6 09-15-2012, 04:07 PM
Replies: 8
Views: 4,071
Posted By grahfex
gils - I tried it with another distro. I used the...

gils - I tried it with another distro. I used the mod cd and SL 10.6.6i by Hazard. go nothing but a blank screen after it attempted to load the install.
Forum: Snow Leopard 10.6 09-05-2012, 03:01 AM
Replies: 8
Views: 4,071
Posted By grahfex
Amd fx 8150

Not too sure what I'm not doing right..searched over the internet for every possible answer.

here are my specs

ASUS Sabertooth 990FX Motherboard
AMD FX 8-Core Processor 3.60Ghz
16GB DDR3 RAM...
Forum: Snow Leopard 10.6 05-25-2011, 04:35 PM
Replies: 1
Views: 823
Posted By grahfex
Don't bother to respond..after seeing that there...

Don't bother to respond..after seeing that there were 48 views and no one seemed to be able to help, I had already worked on the problem myself.

So now I have a fully working 10.6.7 on my AMD...
Forum: Snow Leopard 10.6 05-18-2011, 02:34 PM
Replies: 1
Views: 823
Posted By grahfex
Snow Leopard Installed But Lags TERRIBLY!

Ok so I have OSX Installed using Hazard's distro. Everything seems to work fine after the install. It even boots up pretty fast. However, its showing considerable lag for whatever reason. Sometimes...
Showing results 1 to 22 of 22