Μπράβο με την μέχρι τώρα πορεία σου. Σιγά σιγά αρχίσεις να καταλαβαίνεις πώς πάει το θέμα του hackintosh.
Quote:
Τα αρχεία που περιέχονται στο φάκελο extra μπορώ να τα χρησιμοποιήσω σε επόμενη εγκατάσταση που θα κάνω ή δε μου χρειάζονται;
|
Τα αρχεία αυτά (στον Extra φάκελο) θα τα χρειαστείς μόνο αν θελήσεις για κάποιο λόγο να ξαναπεράσεις το σύστημα από την αρχή σε άλλο εσωτερικό ή εξωτερικό δίσκο. Είναι τα kexts που χρειάζεται το μηχάνημά σου για να λειτουργήσει ομαλά. Καλού κακού κράτησέ τα εκτός του δίσκου σου (σε usb flash ίσως όπως τα έχω εγώ).
Quote:
Πως μπορώ να απεγκαταστήσω κάποια kext που μου λέει ότι έχουν πρόβλημα;
|
Για να απεγκαταστήσεις τα προβληματικά kexts τα "πετάς" στον κάδο απορριμμάτων από εκεί που είναι εγκατεστημένα (ή από τον Extra/Extentions ή από το System/Library/Extentions).
Μετά θα πρέπει να κάνεις fix permissions μέσα από το Disk Utility (που βρίσκεται στο Applications/Utilities/Disk Utility και μέσα από το πρόγραμμα επιλέγεις το δίσκο εκκίνησης και στο δεξί παράθυρο πατάς το Repair Disk Permissions)
Quote:
Και μια τελείως noob ερώτηση, πως ορίζω να μην ανοίγει σε νέο παράθυρο όποιον υποφάκελο κλικάρω;;
|
Λοιπόν, καμία ερώτηση δεν είναι noob. Κλικάρεις μία πάνω στο desktop. Πηγαίνεις πάνω αριστερά στο menu και δίπλα από το "μήλο" υπάρχει ο Finder και τον πατάς. Στο μενού του Finder πηγαίνεις στα Preferences.. Στο παράθυρο που θα σου ανοίξει υπάρχει μια επιλογή που λέει
Always open folder in a new window
Αν είναι κλικαρισμένο το ξεκλικάρεις και είσαι ΟΚ
Για την HDMI χωρίς να είμαι σίγουρος έχει να κάνει ο συνδυασμός κάρτα γραφικών και κάρτα ήχου. Η κάρτα γραφικών είναι υπεύθυνη για την έξοδο του σήματος και η κάρτα ήχου για την έξοδο του ψηφιακού ήχου. Αν αυτά έχουν αναγνωριστεί σωστά, νομίζω ότι θα έχεις και τις αντίστοιχες εξόδους. Για αρχή κοίτα πάλι στο Sound αν υπάρχει στην καρτέλα Output ->Digital Out
Για τα υπόλοιπα που ρωτάς δεν μπόρεσα να βρω κάτι στο net. Αν βρω θα σου πω.