Λοιπόν έχουμε και λέμε..
CPU : Intel® Core™ Duo processor T2600 --- Υποστηρίζεται
WIFI : Intel® PRO/Wireless 3945ABG --- Θα το ψάξουμε, πιθανόν ναι παίζει oob (δηλαδή out of the box, δηλαδή με την μια)
RAM : έχεις ένα (1) gb, αλλά πάει μέχρι τέσσερα (4), να σκευτείς να του βάλεις λίγο περισσότερη δεν θα το χαλάσει..
Disk : Μικρός, και δεν νομίζω να είναι Sata, δεν μας χαλάει όμως, απλά θα ήταν γρηγορότερο το Leopard! edit Ο δίσκος είναι sata από
εδώ
VGA : Δεν αναφέρει αλλά λέει αναλύσεις που υπάρχουν.
edit : από
εδώ αναφέρει ότι κουβαλάει το "NVIDIA® Quadro® NVS graphics chipset" το οποίο θα ψάξω σε λίγο και θα σου πω..
TV-OUT : Δεν ξέρω κατά πόσο θα παίξει, αλλά είναι καθαρά θέμα της κάρτας που ακόμα δεν έχω δεί στο link τι είναι (η γραφικών)
Firewire (IEEE 1394) : Σίγουρα θα παίξει
SD-Card Slot : Αυτό θα δούμε, σε πολλά laptop παίζει, αλλά είναι θέμα τι chipset είναι..
Bluetooth (αν έχεις πάνω) : Αν είναι και αυτό από συμβατό chipset θα παίζει, αλλά δεν καίγεσαι και πολύ..
εδώ θα το εγκαταστήσεις και θα το τρέξεις, εκεί θα σου πει μερικές οθόνες σαν τις παρακάτω
Δηλαδή θα χρειαστώ CPU, Mainboard (μητρική) και Graphics. Σε μένα δεν δείχνει τπτ γιατί είναι από VMware που δεν έχει physical graphics card. Σε σένα θα λέει μερικές πληροφορίες, θα μας τις γράψεις εδώ και θα προσπαθήσω να ψάξω κάτι για σένα..