Καλησπέρα παιδιά
Είμαι καινούργιος στο thread και γενικά στον κόσμο των mac. Επίσης είμαι απελπισμένος και στα όρια αυτοκτονίας...
Το πρόβλημά μου είναι το εξής:
Έχω ένα Advent 4211 (διαβάζω ότι είστε master αυτού του μηχανακίου...:P) και πριν 4 μέρες προσπάθησα να βάλω τα Osx Snow Leopard (windosx86.iso) μέσω ενώς εξωτερικού Sony Drive. Τα κατάφερα επιτυχώς και δούλεψαν. Μετά ήθελα να το κάνω να λειτουργήσει με Dual Bios και προσπάθησα να βάλω τα Windows 7. To κατάφερα αλλά εν μέρη. Τα 7 εγκαταστάθηκαν επιτυχώς αλλά για κάποιο λόγο δεν μου έβρισκε τα προεγκατεστημένα OSX. Έκανα Format τον σκληρό και προσπάθησα να ξαναεγκαταστήσω τα OSX πρώτα διότι στο Advent για να λειτουργήσει το Dual Bios πρέπει πρώτα να εγκατασταθούν τα OSX και μετά τα windows (τουλάχιστον έτσι διάβασα). Αλλά από εκέινη την στιγμή την ώρα που πάω να κάνω boot από το DVD των OSX μου βγάζει το εξής μύνημα:
system config file ' com.apple.boot.S/Library/Preferences/SystemConfiguration/com.apple.Boot.plist' not found Έχω δοκιμάσει να ξαναβάλω τα windows (εγκατέστησα και τα 7 και τα XP) μπας και κάτι έγινε με τα boot drivers αλλά τίποτα... έκανα φορμάτ όλον τον δίσκο και ξαναπροσπάθησα να εγκαταστήσω τα OSX αλλά πάλι το ίδιο μύνημα. Έκαψα καινούργιο DVD με το windosx86.iso μπας και είχε πρόβλημα το προηγούμενο αλλά τα ίδια. Μέχρι που έκανα bootable ένα stick μου μπας και φταίει το drive αλλά δεν έφταιγε. Τελικά διάβασα σε διάφορα forum γι' αυτό το πρόβλημα άπειρες ώρες (είπαμε είμαι noob στα mac) και κατέληξα στο Gnome Partition Editor (ή αλλιώς Gparted) το οποίο σε πολλούς φάνηκε να διορθώνει αυτό το πρόβλημα... Δυστυχώς εγώ δεν μπόρεσα να το διορθώσω και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το GParted διορθώνει αυτό το πρόβλημα σε ήδη εγκατεστημένα OSX και όχι σε μηχανήματα που εμφανίζεται πριν τα εγκαταστήσεις...
Αυτό είναι το ιστορικό και από εδώ και πέρα στηρίζομαι σε οποιαδήποτε λύση...
Είμαι ανοικτός σε προτάσεις και να ακούσω οτιδήποτε έχω κάνει λάθος Είμαι απελπισμένος!! Θα σώσετε έναν συμπολίτη σας από την αυτοκτονία...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όλους.