View Single Post

Old 11-30-2009, 01:16 AM
Ικαρος Ικαρος is offline
Cheetah

Παίδες παίδες μην μαλώνετε. Όλους τους ακούω! Λοιπόν αγαπητέ Bloodiator Ξεκίνησα με το δικό σου αφού είχα δει πρώτα το Reply σου. Όλα καλά μέχρι το σημείο που εγκατέστησα και τα 7 (έκανα partitions, εγκατέστησα τα 7 και έχω έτοιμο εξωτερικό). Αλλά τώρα πως θα κάνω εγκατάσταση τα OSX στον εξωτερικό αφού το πρόβλημά μου έιναι ότι δεν μου bootαρει το CD Εγκατάστασης των OSX;

Ερώτηση: Μπορώ να τα κάνω εγκατάσταση στον εξωτερικό από άλλον υπολογιστή και μετά να τον συνδέσω στο netbook ή θα υπάρχουν προβλήματα;

Περιμένω απάντηση και μέχρι τότε ξεκινάω με την διαδικασία του φίλτατου Eski. Με το που έχω νέα θα σας ενημερώσω. Και για ακόμη μια φορά ευχαριστώ για την βοήθεια και την κατανόηση!

.....merged .....

Φίλε Eski προσπάθησα αυτό που λες. Έκανα repair ακολούθησα τις εντολές για commant prompt και έφτασα στον οδηγό που μου έστειλες... Αυτός έλεγε να δημιουργήσω ένα usb OSX για να εγκαταστήσω τα OSX. Το θέμα είναι ότι δεν έχω mac ούτε και πουθενά αλλού τα osx... Το advent 4211 είναι το πρώτο πράγμα που θα είχα με εγκατεστημένα OSX αν δούλευαν τα boot drivers.

ΥΓ: Το πρόβλημά μου δεν έιναι πως θα κάνω Dual BIOS αλλά πως θα διορθώσω το πρόβλημα που δεν bootαρει το OSX cd εγκατάστασης για να καταφέρω να εγκαταστήσω τα OSX επιτέλους...

Οπότε αδιέξοδο και στην δικιά σου συμβουλή και περιμένω ενημέρωση!
Ευχαριστώ

Last edited by SomniusX; 12-27-2009 at 09:17 PM.
Reply With Quote