View Single Post

Old 12-03-2009, 02:02 PM
Dejangs's Avatar
Dejangs Dejangs is offline
Jaguar

Quote:
Originally Posted by Kyriakos View Post
ΜΠΡΑΒΟ ρε φίλε...αυτά ακούμε και μας ανάβετε η φλόγα για να ξαναρχίσουμε τον πόλεμο μπας και περάσουμε και εμείς SL....σαββατοκύριακο έρχεται..θα δοκιμάσω με μέθοδο swap...
Φιλε Κυριακο, προσωπικα απο την μικρη αλλα εντονη εμπειρια (αφιερωσα πολλες ωρες εως αυτο το σημειο τον τελευταιο μηνα) που εχω ως τωρα, συμπερανα οτι για το συστημα μου το SL χωρις την εξτρα παραμετροποιηση που απλα εκανε τα πραγματα καλυτερα, συμπεριφερθηκε καλυτερα.
Ειδικα στο τομεα των γραφικων, που με τα Leopard ηταν σκετη ταλαιπωρια. Αφου καπως ετσι αποφασισα να δοκιμασω SL. Λεω ή θα βαλω 10.6 και θα κοιταξω να βελτιστοποιησω το συστημα ή ας το παρατησω καλυτερα. Τελικα βγηκε και τα θετικα που μπορεις να παρεις τελικα απο ενα hackintosh στο PC ειναι παρα πολλα. Ισως εαν το φερεις στα "μετρα" σου οπως εγω ας πουμε που με ενοχλει η "ασταθεια" του στο automatic sleep και προσπαθω να δω μηπως γινει κατι (Please Sleep κλπ), μπορεις να το κρατησεις και σαν main OS!

ps. Αχ και να σπαγε η Wi-fi Intel 5100, και θα ειχα αρχισει ηδη τις "εγχειρησεις" στο HP Pavilion.
Reply With Quote