02-10-2010, 09:50 PM
|
 |
|
|
|
|
Οπως βλεπεις φιλε tangon το συστημα σου δεν χρειαζονταν τα pacth για να τρεξει το 10.5.8 και ειδικοτερα το ICHX Fixed και κατα προεκταση και το DSDT patcher.
Και αυτο το αναφερω διοτι το ICHX 7 οπως και το ICHX 10 τρεχουν oob και δεν χρειαζονται κατι παραπανω εκτος απο τους kexts που ηδη υπαρχουν στην διανομη.
Οταν επιλεγεις το DSDT pacther δεν σου παραγει DSDT.aml αλλα σου κανει patch το ηδη υπαρχων, εαν εσυ απο μονο σου το ειχες παραγει απο πριν.
Την διανομη IDeneb δεν την εχω δουλεψει καθολου,(ηξερα πολυ καλα την διανομη IDeneb V1.4 10.5.6 που ειχα εγκαταστηση στο μικρο Acer one ZG5 με INTEL οπως και σε ενα Acer aspire 7520 με AMD με μεγαλη και στα δυο επιτυχια) μιας και εβαλα αμεσως SNOW που δουλευει πολυ καλυτερα στο μικρο απο το 10.5.
Μια πληροφορια που γραφω σε αρκετα post ειναι οτι το DSDT ειναι μια προεκταση του ACPI & του εκαστοτε BIOS το οποιο βοηθα να κατανοησει και να δουλεψει ποιο ομαλα το hardware στην εγκατασταση μας.
Ενα μικρο παραδειγμα ειναι οτι στο μικρο Acer one εαν δεν βαλω DSDT και τρεξω τον Vanilla kernel πρεπει να δωσω την εντολη cpus=1 για να δουλευει με ενα πυρηνα μιας και δεν αναγνωριζει ο mach kernel τον δευτερο.
Αυτο το προβλημα λυθηκε οπως και πολλα αλλα & αλλες λειτουργειες με το DSDT που εχω παραγει και τα διαφορα pacth τα οποια εχω κανει.
Εν κατακλειδι ενα αρκετα κοντινο hardware με το original Apple δεν χρειαζεται DSDT για να εχεις μια επιτυχημενη εγκατασταση και ενα αρκετα καλο συστημα.
Mac mini i5 mid 2011- Apple Cinema Display 27' /Lion 10.7.3
MacBook/MB466/A GR Aluminium late 2008 Lion 10.7.3
iPhone 4 16GB
Acer Aspire one ZG5 Snow Leopard 10.6.8
|