View Single Post

Old 02-21-2010, 12:02 PM
tangon's Avatar
tangon tangon is offline
Tiger

excos στο kexts.com υπάρχει το "Sleep Enabler (32/64-bit)" (Sleepenabler.kext) το οποίο μου βγάζει kp.
Υπάρχει όμως και το "CMOS reset fix (via kext)" (ElliottForceLegacyRTC.kext) το οποίο μου έλυσε και το πρόβλημα.

Μετά δοκίμασα και το δικό μου DSDT που έχω φτιάξει από το 10.5.8 διορθώνοντας όμως από

Quote:
0x08, // Length
σε
Quote:
0x02, // Length
αλλά το έβαλα στο Root του δίσκου μου (και όχι στο Extra φάκελο που το έβαζα) και δουλεύει και αυτό σωστά διορθώνοντας το CMOS Reset

Ερώτηση: πιο από τα δύο θεωρείς σωστότερο να αφήσω το διορθωμένο DSDT ή το kext στα Extentions?

[A! μια παρατήρηση, τα kext που έχουν μπει με τη διανομή βρίσκονται στο System/Library/Extensions. Εκεί έχω βάλει και τα άλλα kext που χρειάζομαι δηλαδή κάρτα δικτύου και γραφικών. Στο φάκελο Exrta υπάρχουν μόνο "com.apple.Boot.plist" και "smbios.plist" χωρίς να υπάρχουν φάκελος "Extentions", "Extentions.mkext" και Themes αν και για το τελευταίο πρέπει να ευθύνεται το Chameleon που σε μένα έχει μπει από τη διανομή ο "Bootloader PC EFI 10.5 Chameleon 2. Δεν ξέρω τώρα αν υφίσταται ο λόγος της λύσης "Vanilla" μιας και τα πατσαρισμένα kext βρίσκονται εκεί που σου είπα και όχι στα Extentions του Chameleon οπότε με μια αναβάθμιση πχ 10.6.3 να μην μπορεί να γίνεται μέσω του Update της "μαμάς" Apple]

Last edited by tangon; 02-21-2010 at 12:19 PM.
Reply With Quote