02-21-2010, 06:27 PM
|
 |
Tiger
|
|
|
|
Κατ' αρχήν (επειδή τώρα μπήκα ξανά, "σκάλιζα" κάτι στο σύστημα) συμφωνώ και με αυτά που λες SomniusX και φυσικά συμφωνώ απόλυτα φίλε excos. Ή παίρνεις ένα αυθεντικό Mac (όπως αυτά που έχω στη δουλειά) ή παλεύεις όπως εμείς τώρα. Και φυσικά εξ αποστάσεως θεραπεία δεν γίνεται. Εγώ πήρα αυτό που έχω τώρα υπολογίζοντας σε μια σχετικά φθηνή motheboard και κάρτα γραφικών προσέχοντας όμως να έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά (για να δουλεύει και σε Mac) G31+ICH7 (πήρα πρώτα στο γιό μου και μετά το δικό μου  )
Ακούστε τώρα τί έκανα μετά τη συζήτηση που είχαμε μήπως και κάποιος άλλος θέλει να το προσπαθήσει και στο δικό του σύστημα:
Στο φάκελο Extra έφτιαξα ένα φάκελο Extentions και έβαλα όλα τα πατσαρισμένα kexts (που υπήρχαν στο S/L/E). Μετά το φάκελο Extentions το "έριξα" πάνω στο Kext Utility που με τη σειρά του μου έφτιαξε το Extensions.mkext. Τώρα το φάκελο Extentions μαζί με το Extensions.mkext τα έβαλα πίσω στο φάκελο Extra και επανεκκίνησα. Ξεκίνησε κανονικά και το σύστημα "ανέβηκε" όπως και πριν χωρίς κανένα kp.
Αν έβρισκα κάτι και για τον ήχο θα είχα ολοκληρώσει το σύστημα
Last edited by tangon; 02-21-2010 at 06:42 PM.
|