View Single Post

Old 02-25-2010, 11:10 PM
tolis626 tolis626 is offline
Cheetah

Smile Βοήθεια!!

Παίδες κατ' αρχάς συγχαρητήρια που επιτέλους δημιουργήσατε ελληνικό thread!
Κατά δεύτερον,είμαι σχετικά καινούριος στο όλο project με τα mac και εκτός αυτού είμαι 15 χρονών,οπότε έχω την τάση να μην έχω πολλή υπομονή με αποτέλεσμα να ξεσπάω ουκ σπανίως στο PC μου!
Λοιπόν,στο "ψητό"...Έχω 2 PC(όχι και τα δύο δικά μου)...Στο ένα,το οποίο είναι σχετικά απαρχαιωμένο δουλεύουν όλα.Και όταν λέω όλα το εννοώ...Έχω έναν AMD 3000+ και κάτι άλλα απολιθώματα...Υπάρχει όμως και το λάπτοπ,το οποίο είναι το "καλό"(χαρακτηρηστικά στο τέλος του post) και το έχω για προσωπική χρήση.Εκεί έχω δοκιμάσει τα άπαντα(iAtkos,iPC,Snow Leo by hazard...κ.ά.) και τα μόνα που έχουν δουλέψει(εν μέρει) έιναι τα Kalyway 10.5.2 και iDeneb(10.5.5 και 10.5.8).Το Kalyway εγκαθίσταται αλλά δεν δουλεύουν οι μισές τουλάχιστον συσκευές(και είναι και παλιά έκδοση,δεν γουστάρω) και με τα iDeneb έχω το ίδιο πρόβλημα,κάνω εγκατάσταση κανονικά αλλά μετά όταν πάω να bootάρω μου γκριζάρει η οθόνη και λέει ότι πρέπει να κάνω επανεκκίνηση...Τα υπόλοιπα δεν μου κάνουν καν τη χάρη να μπουν στον installer παθαίνοντας είτε kernel panic ή έκαναν το ίδιο που κάνει το iDeneb χωρίς όμως να έχω εγκαταστήσει τίποτα...Ειλικρινά τα έχω παίξει και μου έρχεται να το σπάσω!Το μόνο που δουλέυει αξιοπρεπώς είναι ένα έτοιμο Snow Leo στο VMWare αλλά το ταλαιπωρεί πολύ το κακόμοιρο...Καμιά ιδέα?Θα εκτιμούσα πολύ οποιαδήποτε βοήθεια!
Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Λάπτοπ: HP Pavillion dv7 2030ev
Chipset: ICH9 της intel
Κάρτα γραφικών: ATi 4650 1GB RAM
Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo(Centrino) E8600 στα 2.4 GHz
Κάρτα ήχου...Μία της Intel,ειλικρινά δεν ξέρω ποια!
2GB RAM DDR2(σύντομα 4)
Reply With Quote