03-07-2010, 04:53 PM
|
 |
Tiger
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by excos
εαν θελεις να μπεις στα βαθια και πειραξεις τα ventors στον voodooHDA που εχεις μπας και σου δωσει την αναγνωρισει στις εξοδους.
καλη επιτυχια
|
Παρόλο που δεν καταλαβαίνω excos τί εννοείς "ventors" προσπάθησα να "διαβάσω" τί μου δείχνει στο voodooHDA.kext/Contents/Info.plist με editor. Έβαλα το id της κάρτας μου σε διάφορα σημεία που λογικά έβλεπα ότι "ταιριάζει" με αυτά που υπήρχαν μέσα, αλλά τίποτα.
Χρησιμοποίησα και ένα patch editor (AppleHDAPatcherv1.20 από Gigabyte GA-945GCM-S2L Kalyway Drivers Package) χρησιμοποιώντας ένα αρχείο alc662.txt το οποίο το έχουν πάρει από Linux (κάτι αντίστοιχο με αυτή τη διεύθυνση που μου έδωσες) χωρίς αποτέλεσμα. Μάλιστα χρησιμοποίησα το txt που αντιστοιχούσε στην κάρτα μου που βρήκα από τη διεύθυνση που μου έδωσες, χωρίς αποτέλεσμα. Το ωραίο είναι ότι όταν κάνω το Patch μου βγάζει ένα παράθυρο ενημέρωσης που μου λέει ότι αναγνωρίζει την motherboard. Το μόνο που δεν ξέρω είναι άν αυτό το Patch κάνει για 64-bit.
Πάντως σ' ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου. Δεν το αφήνω το θέμα (παρόλο που έχω ήχο μέσω usb) το ψάχνω ακόμα μήπως με διάφορες αλχημείες πετύχω τίποτα.
|