10-11-2009, 01:08 PM
|
 |
|
|
|
|
Με την GMA θα έχει λίγο ζόρι, βρες μήπως με DSDT ή EFI Strings παίξει με την μια.
Τώρα για το wifi αν είναι Atheros θέλει παίδεμα με τα Kexts..
Για τα usb δεν ξέρω μπροεί να μην έχει φορτώσει κάποιο bus kext και μαλακίζεται.. θέλει κοιταγμα..
Για να αλλάξεις γλώσσα πρέπει από τα System Prefs να πας να προσθέσεις στην λίστα τα Ελληνικά και να έχεις μόνο Αγγλικά + Ελληνικά με τα Ελληνικά πρώτα από πάνω (drag'n'drop με το mouse) μετά πας στο keyboard shortcuts και βρήσκεις τα Ελληνικά και τα ενεργοποιείς και ορίζεις εσύ την συντόμευση.. αν θες Alt+Shift (windows like) kαλώς.. οι περισσότεροι έχουν το mac-like που είναι Ctrl+Space.. εγώ προσωπικά έχω τo Cmd+Space γιατί μυο αρέσει το Ctrl+Space να είναι το Spotlight.. Γούστα..
Όταν ο Bootloader Δουλεύει.. ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΑΣ!! (απάντηση για το chameleon v2)
Ορίστε ρε.. ότι κατάφερα να γράψω αν και γίνεται της πανικόβλητης στο μαγαζι.. παραπονιάρη!  :P
Ιδιοκτήτης του HellasProject.com
(Παλιό nickname Bloodiator)
Ζήτω η Ελλάδα ρεεεε!!! | Ελληνικό Thread Συζητήσεων [link] @ InfiniteMac
Hellenic (Greek) Section Moderator
Working Retail Snow Leopard 10.6.1 (with buggy DSDT, Soon Dual boot with Vista 64bit for Gaming)
Mobo GA-EP45-UD3LR F7, CPU Core 2 Duo E8400, RAM Kingston 4GB PC8500 1066MHZ HyperX
VGA MSI N250GTS Twin Frozr 1G OC (EFI), Sound Voodoo HDA 64bit (ACL888 & ALC889)

|