View Single Post

Old 02-06-2010, 05:27 PM
tangon's Avatar
tangon tangon is offline
Tiger

Λοιπόν επανέρχομαι για τον οδηγό εγκατάστασης Mac Leopard 10.5.8 με installer μέσω ideneb 10.5.8

Η μητρική είναι μια G31MXP Intel της εταιρίας FOXCONN με socket s775 (και ICH7) και CPU: Intel Core 2 Quade [email protected], ενσωματωμένη κάρτα οθόνης Intel GMA X3100 καθώς και ενσωματωμένη: κάρτα δικτύου και κάρτα ήχου. Πάνω στο motherboard υπάρχει και μια επιπλέον κάρτα γραφικών σε PCI Express 16x η nVidia GeForce GT 220 1024 MB VRAM.

Στο BIOS δεν πείραξα τίποτα, το άφησα by default.
Έκανα εκκίνηση από το CD iDeneb 10.5.8 και μετά από τα γνωστά διαδικαστικά (Format μέσω Disk Utility) στο Setup του iDeneb έδωσα τα παρακάτω:
✔ iDeneb Main System
✔ Chameleon V2
✔ 9.8.0 Kernel Vanilla
✔ AppleDecrypt
✔ Disabler
✔ DSDT Patcher[*]
✔ TimeMachine fix
✔ OpenHaltRestart
✔ AboutThisMac fix
✔ SystemProfiler fix
✔ IOUSBFamilyFix
✔ Mouse Lag Fix
✔ VoodooUSBEHCI
✔ AppleAzaliaAudio[*]
✔ AHCI SATA/IDE
✔ ICHX Fixed[*]
✔ Realtek R1000
✔ GT200 2F16 EVGA (Επέλεξα αυτό σαν default κάρτα γραφικών αλλά μετά έβαλα την NVinject_0.2.1_768MB.pkg όπου και πήρα την πλήρη ανάλυση της οθόνης 1060x1050 με Quartz Extreme: Supported)
✔ GMAX3100 (driver της on Board κάρτας γραφικών, αλλά δεν την έχω τσεκάρει αν δουλεύει)
✔ Language Translations
✔ Cleanup

Η εγκατάσταση έγινε πολύ ομαλά και μπήκε χωρίς πρόβλημα και χωρίς ταλαιπωρία. Μπορώ να πω ότι είναι πολύ σταθερό σύστημα και μέσα σε ένα περίπου μήνα λειτουργίας (αυτής της σύνθεσης pc) δεν έχει παρουσιάσει κανένα error. Κάνει αυτόματο backup μέσω Time Machine. Δεν χρειάζεται βέβαια να συμπληρώσω ότι το Mac είναι το Main System στον υπολογιστή μου.

[*] Μετά από δεύτερη εγκατάσταση αφαίρεσα τα: DSDT Patcher και ICHX Fixed που δεν ήταν απαραίτητα στη δική μου μητρική.
Αντικατέστησα το: AppleAzaliaAudio με Realtek ALC662
πληροφορίες και driver στην παρακάτω διεύθυνση
http://www.insanelymac.com/forum/ind...owtopic=133460
και πήρα πλήρη λειτουργία της Audio κάρτας μου με Line in, LineOut-Headphone in front/back, MicFront/Back, LineOut

Εύχομαι να μην σας κούρασα με αυτό μου το post. Και πάλι στη διάθεσή σας.

Last edited by tangon; 03-06-2010 at 11:57 AM.
Reply With Quote