View Single Post

Old 04-10-2010, 01:56 PM
iceage2609's Avatar
iceage2609 iceage2609 is offline
Panther

Quote:
Originally Posted by christosks View Post
φιλε μου πωσ το εκανεσ να δουλεψει?
εχω core i7 920 2.67
ga ex58ud3r rev 1.6 bios f1
3gb ddr3 ram
saphhire radeon hd 4870 2gb ddr5
1 tb wd
καταφερα με τα πολλα να κανω install ta iatkos v7 αλλα εκανε boot μονο με -χ με οτι αλλο δοκιμασα εκανε restart και απο εκει και περα ουτε ηχο ουτε καρτα γραφικων οι μνημεσ ηταν στα 667 και ειχα 4 πηρινεσ και 1 ενεργο οτι και να φωρτονα και μετα εκανα restart επεφτε σε kernel panic τελικα εβαλα παλι τα windows 7 αλλα θελω πολυ να βαλω mac εχεισ καμια ιδεα??? η οποιοσ εχει ασ πει τι γνωμη του.εχω διαβασει αρκετα αλλα αναθεμα και καταλαβενω τι συμαινουν αυτα που διαβασα με λιγα λογια "κουτσουρο" απο μαψ και πωσ να κανω install καρτεσ γραφικων κλπ σε χ86pc.
Καλα μην νομισεις και εγω ασχετος ειμαι.Δοκιμασες αυτο το Setup στις επιλογες του Iatkos v7 και δεν σου δουλεψε εννοεις?Καταρχην εχουμε διαφορετικες καρτες γραφικων,εσυ θα επιλεξεις αλλα στο μενου για τις καρτες απο το Customize του Iatkos v7.
Εμενα το Bios ειναι Version F7 αν δεν κανω λαθος.
Καλα το οτι σου εδειχνε εναν πυρηνα δεν σημαινει οτι ειχες ενα.Εαν στις πληροφοριες του συστηματος,about this mac σου ελεγε 4 cores αλλα στο activity monitor εναν,δοκιμασε να μπεις απο το Bios και να κανεις Disabled το Hyperthreading.
Εμενα οταν το εχω OFF μου δειχνει 4 πυρηνες στο about this mac και 4 και στο activity monitor.
Οταν το κανω ΟΝ μου δειχνει 4 πυρηνες στο about this mac και 1 στο στο activity monitor.Παρολαυτα στη δευτερη περιπτωση παροτι δειχνει εναν δεν νομιζω οτι τον επεξεργαζεται σαν ενα,γιατι το εβαλα να κανει δουλειες που μου κολλαγε οταν παλια ειχα εναν π.χ να παιξει ενα καθαρα 1920χ1080 βιντεο ταινιας του BBC και το επαιζε,δεν κολλαγε.Οποτε πιθανον φαινομενικο ειναι.
Η μνημη και εμενα στα 667 λεει αλλα νομιζω ειναι ανα ζευγη αυτο που εννοει(2Χ667 το καθεενα??....ισως) καλα αυτο ειναι το λιγοτερο.
Οσονα φορα την καρτα γραφικων σου θα πρεπει να βρεις με ποιες επιλογες κατα την εγκατασταση την βλεπει η ποια Kexts χρειαζεσαι μετα για να βαλεις.
Θα πρεπει να διαβασεις λιγο για την ολη ιστορια και πως γινεται μιας και ειναι πολυ δυσκολο οτι και να σου πουν και τα παιδια που ξερουν να βγαλεις ακρη εαν δεν δοκιμασεις ή δεν διαβασεις 5 πραγματα.Εγω παντελως ασχετος ειμαι και μου πηρε ενα μηνα σχεδον δοκιμων για να δουλεψει καμπανα.Πρεπει να εισαι πολυ τυχερος να κατσει κατευθειαν το συστημα ή γνωστης...Τι να πω, εγω δεν ειμαι.
Κανε το εξης,βαλε το DVD του Iatkos ακολουθησε τις επιλογες,διαφορετικα πραγματα εκει που εβαλα εγω για NVIDIA εσυ πρεπει στο δικτυο να διαβασεις τι πρεπει να βαλεις για την δικη σου καρτα γραφικων,και ξανα δοκιμες κτλ κτλ.Θελει υπομονη.
Reply With Quote