02-23-2010, 12:01 PM
|
Puma
|
|
|
|
excos σε ευχαριστώ για την απάντηση και συνεχίζω με κάποιες ακόμα ερωτήσεις για να αρχίσω και εγώ σιγά σιγά..
Αφού παίζει dual boot είμαι οκ γιατί δε θέλω σε καμία περίπτωση να πειραχτούν τα vista (αυτό τον καιρό δε με παίρνει να ξαναστήνω vista, τα θέλω up & running οπωσδήποτε)
Απ' ότι έχω καταλάβει τα kext είναι σαν τους drivers των windows και άρα πρέπει να βρω τους αντίστοιχους του hardware μου. Πρέπει να βρω για όλα ή για τα βασικά; Δηλαδή πχ για να παίξει η ενσωματωμένη webcam πρέπει να βρω το αντίστοιχο kext αλλιώς πάπαλα;
Υπάρχουν κάπου κατηγοριοποιημένα τα kext ή λιώνουμε στο googling;
Και τέλος για να μην σας κουράζω, με ποια διανομή να ξεκινήσω; Δεν είχα ποτέ mac και δεν ξέρω τι διαφορές υπάρχουν ανάμεσα σε διαφορετικές διανομές.
update
Διάβασα κάποια πράγματα, έμαθα τι είναι τα kext αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Για παράδειγμα κάποια kext για την καρτα γραφικών που έψαξα δεν είχαν ονόματα μοντέλων αλλά κάτι άλλα όπως πχ Snow Leopard NVEnabler
Δώστε μου μια βοήθεια να αρχίσω γιατί από οδηγούς γίνεται χαμός και δεν ξέρω με ποιόν να ξεκινήσω.
Ευχαριστώ
PS
Είναι ωραίο που υπάρχει ελληνική κοινότητα στο αντικείμενο, προσδίδει ασφάλεια και σιγουριά!!
Last edited by k_onstantinos; 02-23-2010 at 03:48 PM.
|