View Single Post

Old 03-25-2010, 09:14 AM
iceage2609's Avatar
iceage2609 iceage2609 is offline
Panther

Back again με Iatkos v7

Καλησπερα παιδια,αφου ειδα οτι δεν γινεται τιποτα με Ideneb και τους 4 πυρηνες,δοκιμασα και με αλλαγες ξανα στο Customize σε αλλα δυο Install απο την αρχη αλλα τιποτε,το πηρα αλλιως.
Πηγα σε Iatkos v7 10.5.7 και πηγαν ολα μια χαρα.Μπορω αν θελετε να γραψω και τις ρυθμισεις ωστε αν ενδιαφερεται καποιος να το δοκιμασει,μιας και απο οτι καταλαβα ποικιλουν σε συμπεριφορα απο συστημα σε συστημα ακομα και με μικρες αλλαγες.Εχω και εδω ενα μικρο προβλημα και θελω να ρωτησω εαν το εχει δοκιμασει κανεις.
Το προβλημα μου ειναι με το Update σε 10.5.8.Οταν του κανουν απο το Software Update της Apple αναβαθμιση σε 10.5.8 παει σε Kernel Panic.
Οποτε εχω δυο ερωτησεις:
1)Υπαρχει καποιος τροπος να κρατησω καποια πραγματα και να τα κανω Reinstall μετα απο πανω για ναμην μου κανει τετοιο κολλημα?ή καποια μεθοδος να γινει σωστα η αναβαθμιση?
2)Αν δεν κανω απο την Apple μπορω να δοκιμασω τα iDeneb 10.5.8 Combo Update ή iDeneb Delta Upgrade KIT v10.5.8.Εχει καποια διαφορα?Θα μου κανει προβλημα?Το εχει δοκιμασει κανεις?Να βαλω μετα και το iDeneb.Tool.v10.5.8.mpkg?
Αν μπορω να ποσταρω τα Specs παιδια ή αν ενδιαφερει οτι το συστημα εκατσε με τις ρυθμισεις αυτες,τις ποσταρω.
Reply With Quote