Παιδια ναστε καλα για τις απαντησεις σας.Α δηλαδη ενα μηνα που παιδευομαι εγω και αυτα που εχω καταφερει πολλα ειναι?Και νομιζα ειμαι τοσο στουρνος που λεω ενα μηνα εχω και δεν μπορω να βρω ακρη.

Λοιπον εκανα το εξης παιδια,περασα κανονικοτατα το iatkosv7 με τα εξης:
- Main iAtkos System v7
- Chameleon v2
- Extra Directory
- DSDT
- DSMOS
- APIC Driver
- Disabler
- OHR
- Remove TyMCE
- AHCI
- Intel SATA / IDE
- JMicron SATA / IDE
- Nvidia GT200 Driver
- Natiti Enabler
- Post Install
Και μπαινει κανονικοτατα,καμπανα,περναω μετα και AppleHDA.kext και επαιξε και ο ηχος κανονικοτατα.Ολα κομπλε.Μνημες,καρτα γραφικων...πυρηνες 4...at last. σε εκδοση 10.5.7
Παμε λοιπον για το 10.5.8
1)περναω Update της Apple κανονικα,κανω Reboot φυσικα χτυπαει Error
i)ειχα παρει ομως backup πριν το κανω και ειχα βαλει στα Windows το φακελο extensions οπως ηταν ολοκληρο.
Μπαινω απο windows τον ξαναριχνω και κανω Replace
ii)Ξαναbootaro με το DVD κανω Fix Permissions
iii)Reboot μπαινω χωρις DVD με -x -f σε safe mode και μπαινει κανονικα,κανω και Repair Permissions ξανα ολα κομπλε.
Στην επανεκκινηση μπαινει κανονικοτατα και με Version 10.5.8
iv) Παω να κανω ειτε Restart ειτε Shutdown....γιοκ.
2)Το ξανακανω απο την αρχη και περναω το ideneb compo update Full.
Kανω Reboot χτυπαει Error,ιδια διαδικασια με πριν ολα τα βηματα.
ii) Ομοιως
iii)Ομοιως
iv) Ομοιως
3)Το ξανακανω απο την αρχη και περναω το ideneb Delta compo update που ειναι για τις 10.5.7 εκδοσεις.
Ολα τα βηματα ιδια το αποτελεσμα παλι το ιδιο.Κοιταξα τα Extensions μου και εχω μεσα το Openhaltkext.
Οι φωτο ειναι το Error δεν μπορω να καταλαβω ποιο ρημαδιασμενο χτυπαει τωρα και κανει το σφαλμα.Δοκιμασα και με το Tool του Ideneb Package που αφαιρει Kernel οπως λεει και αφηνει μονο το mach_kernel....τπτ.
Δεν νομιζω να υπαρχει προεγκατεστημενη iatkos v7
10.5.8...αν υπαρχει ριχτε το να το ψαξω.
Vanilla δεν εχει στην επιλογη,εχει μονο 9.5.0 vodoo και 9.7.0 vodoo,αν το αφησω χωρις να τικαρω κατι βαζει Vanilla?
Παραλληλα το ψαχνω παιδια αλλα οπως καταλαβατε δεν ειμαι και κανενας ειδημων....

Εδω το σφαλμα.