View Single Post

Old 01-15-2010, 10:54 AM
SomniusX's Avatar
SomniusX SomniusX is offline

Καλημέρα και σε σένα φίλε μου Kosvek!

Πήρα το θάρος και σε μετέφερα σε νέο thread για να μπορέσουμε να συζητήσουμε το θέμα σου χωρίς να μπλεχτούμε στα Ελληνικά για το Snow Leopard!

Λοιπόν, οι λύσεις Rebel & Empire εγώ δεν τις προτιμώ καθόλου, ο καλύτερος τρόπος για μένα μιας κι έχεις το retail, είναι ναι μεν ένα usb για να bootάρει, αλλά απλά όλα είναι βασισμένα το boot 123. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι με μια απλή αναζήτηση στο net να δεις ποια kext χρειάζεσαι για το μηχανάκι και δυστυχώς για να φτιαχτεί σωστά το usbάκι για το boot θα χρειαστείς έναν άλλο υπολογιστή που να τρέχει OSX.. Έτσι θα έχεις ένα bootable usb που θα βλέπει το dvd είτε άλλα parittions και θα φορτώνει τα κατάλληλα kext για το μηχάνιμά σου.

Μιας και έχεις τουλάχιστον σύστημα με τα όσα προβλήματα που αναφέρεις όμως μπορεί με λίγο κόπο (δεν γνωρίζω βέβαια τι είναι αυτό το MyHack που αναφέρεις, πες μου περισσότερα), να περάσεις τον Chameleon 2 με τα σωστά Kext και kextcache στο Extra ώστε να bootάρεις σωστά..

Μετά είναι και το DSDT που θα πρέπει να κάνεις extract/fix/re-compile και το μηχανάκι σου θα παίζει τζιτζί!

Τώρα το DV5 που έχεις θα ήθελα να μας πεις περισσότερα πράγματα για αυτό.. είναι το dv5-1190eg ? αν ναι τότε το link εδώ.
Εάν όμως έχεις το dv5295ea θα βρεις πληροφορίες εδώ

Τώρα αυτό που έχεις να κάνεις είναι να μοιραστείς μαζί μας περισσότερες πληροφορίες για το εργαλείο σου!!

Περιμένουμε!

Ιδιοκτήτης του HellasProject.com
(Παλιό nickname Bloodiator)

Ζήτω η Ελλάδα ρεεεε!!! | Ελληνικό Thread Συζητήσεων [link] @ InfiniteMac
Hellenic (Greek) Section Moderator
Working Retail Snow Leopard 10.6.1 (with buggy DSDT, Soon Dual boot with Vista 64bit for Gaming)
Mobo GA-EP45-UD3LR F7, CPU Core 2 Duo E8400, RAM Kingston 4GB PC8500 1066MHZ HyperX
VGA
MSI N250GTS Twin Frozr 1G OC (EFI), Sound Voodoo HDA 64bit (ACL888 & ALC889)
Reply With Quote