01-15-2010, 11:07 PM
|
Cheetah
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Bloodiator
Μπορείς να τον εγκαταστήσεις, αλλά αφού bootάρει το σύστημα θέλω να μου πεις υπάρχει το /Extra το φακελάκι στον κεντρικό δίσκο σου?
Αν ναι μέσα του υπάρχει ο φάκελος Extensions ? Αν ναι μέσα τι έχει..
ΤΟ θέμα του touchpad σίγουρα θα χρειαστείς το voodoops2 kext αλλά πρέπει να ρίξω μια καλύτερη ματιά στο μηχανάκι σου για να δω τι ακριβώς έχει, θα δω τους drivers που δίνει η HP για τα windows για να καταλάβω ποιο touchpad έχεις.. πιθανόν δεν βλέπει και το keyboard γιατί θα είναι συνδεμένο στο σύστημα σαν ps2 device, και θα χρειαστεί κι εκεί το προαναφερθέν kext..
θα τα βρούμε υπομονή, τα δύσκολα περάσανε!
Άντε και με καλό dsdt για sleep! 
|
Λοιπόν ακολουθώντας τα παραπάνω link κατάφερα να κάνω σχεδόν τα πάντα να παίξουν. Ήχος, πληκτρολόγιο, touchpad εκτός από την πίεση με το δάκτυλο αντί για αριστερό κλικ, εξωτερικό monitor, USB θύρες κλπ. Το πρόβλημα που μένει είναι με τo WiFi. Eπίσης δεν νομίζω ότι έχει ενεργοποιηθεί ο 3d accelerator της nvidia geforce 9600 GT. Όταν πηγαίνω στο Dashboard να κάνω add κάποιο applet δεν βλέπω το κυματιστό στην οθόνη. Πάντως αναλύσεις και οθόνες τα είδε μια χαρά μετά την εγκατάσταση του EFI string.
Laptop HP Pavilion DV5-1145ev, CPU IntelCore 2 Duo P8600 2.4GHz, RAM 4GB, VGA nVidia 9600 GT 512M G96, Ethernet RTL8111/8168B PCI Express Gigabit, Wireless Broadcom BCM4322 , Audio Intel Corporation 82801I (ICH9 Family) HD Audio Controller.| SL 10.6.4, Vanilla 64.
|