12-15-2009, 10:35 PM
|
 |
|
|
|
|
όχι δεν το έχω τσεκάρει ακόμα γιατί δεν έχω κλωνοποιήσει τον δίσκο του "ακόμα" δεν πρόλαβα βασικά γιατί κατέβηκα στην δουλειά.. σε λίγο θα το κάνω..
τώρα το acer one είναι το 250 αν δεν κάνω λάθος με τον 1.6, 250 δίσκο, dualboot με android+w7 και το πήρα σε μπορντώ μαζί με την βάση την μπορτώ της akasa γαμάτη είναι..
όσο πάλι για το dsdt aml αδερφέ.. δεν έχω καταφέρει ακόμα να βγάλω άκρη και να κάνω compile ένα μόνος μου ακόμα και μέσα από τα windows και ντρέπομαι που το λέω αλλά δυστυχώς βγήκα άμπαλος πάνω σε αυτό.. εδώ hexάρω άλλα και γράφω μικρο-apps στο sdk για το iphone και δεν μππορώ να καταλάβω τι γίνεται μέσα στο dsdt.aml..
αν έχεις όρεξη και λίγο υπομονή μέσω ιchat ή skype να τα πούμε να πάρω χαμπάρι τι παίζει θα ήσουν θεός.. κερνάω καφεδάκι μετά γλυφάδα!
Ιδιοκτήτης του HellasProject.com
(Παλιό nickname Bloodiator)
Ζήτω η Ελλάδα ρεεεε!!! | Ελληνικό Thread Συζητήσεων [link] @ InfiniteMac
Hellenic (Greek) Section Moderator
Working Retail Snow Leopard 10.6.1 (with buggy DSDT, Soon Dual boot with Vista 64bit for Gaming)
Mobo GA-EP45-UD3LR F7, CPU Core 2 Duo E8400, RAM Kingston 4GB PC8500 1066MHZ HyperX
VGA MSI N250GTS Twin Frozr 1G OC (EFI), Sound Voodoo HDA 64bit (ACL888 & ALC889)

|