Thread: Netbook on os x
View Single Post

Old 12-16-2009, 06:12 PM
SomniusX's Avatar
SomniusX SomniusX is offline

Μαλακίες.. ξεκίνησα τα win xp μου από usb με το wintoflash αλλά πετάει bluescreen! γαμώτο..

μικροφωνίζει το μικρόφωνο όταν έχω ήχο ανοιχτό δεν κάνει mute.. πάω να τσεκάρω τουλάχιστον hardware και βλέπουμε..

...

Για πάμε.. από το σκατουλάκι πostάρω μάγκες.. όλα τα money δεν σχολιάζω..

έχω μικροφωνισμό με το μικρόφωνο και πρέπει να έχω κλειστά ηχεία, sleep κάνει reboot, airport μια χαράδρα, lan δεν έχω εδώ για να δοκιμάσω, gma950 κομπλέ σε όλα, photobooth δεν βλέπει κάμερα.. iChat βλέπει κομπλέ, video με ichat φέτες...

Τα υπόλοιπα σε λίγο..

ερώτηση.. ποιο ήταν εκείνο το προγραμματάκι για τις μικρές wide oθόνες που μπορούν να εμφανιστούν ολόκληρα τα παράθυρα?

...

Λοιπόν μάγκες κακά τα νέα.. το Lenovo S10-2 BRICKαρε!!!

Ναι, και πως brickαρε? Με το official bios firmware update της ίδιας της Lenovo, μαζί με άλλους 20posts/50pages κάντε τα μαθηματικά, και να πεις ότι το είχα ανάγκη, κάτι παιδάκια που βασίζονται σε αυτά τι θα κάνουν τώρα? Έχουν τρέξει διευθυντές και άλλοι να δώσουν απαντήσεις.. έχει πρόβλημα το board (mobo) στις εκδόσεις με το 1gb ram, δεν την βλέπει.. δεν bootάρει.. Άμα έχετε Lenovo S10 ή S10-2 ή S12 και είστε με 1gb RAM μην βάλετε το τελευταίο bios update.. γιατί θα καταλλήξετε με ένα τουβλάκι.

Στο αλλάζουν λένε με άλλη mobo.. τέσπα.. αφού το πήρα το Σάββατο από το Media markt θα το επιστρέψω για να πάρω κάτι άλλο με βάση την πολητική του καταστήματος για τις 2 βδομάδες.

Κρίμα τον κόπο μου και την χαρά μου γαμώ το κέρατό μου μέσα γαμώ.. τέσπα.. ευχαριστώ για το follow της εγκατάστασης.. καλά ήταν όσο κράτησε.. πάμε για άλλα..

Η ερώτηση των 1000$ τώρα..
"ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ...???"
να βάλω μερικά φράγκα και να πάρω msi wind? κάποιο άλλο? dell mini 9 ή 10, acer one 250, hp mini ??

Πείτε παιδιά γιατί αύριο τρώει κλώτσο, κι αν κάνουν λόξες θα τους πάρει ο διάολος..!! Δικό τους update επίσημο και οι κερατάδες brickάρουν netbooks.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΤ ΑΚΟΜΑ.. εκεί.. μαζόχες..

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!! τέσπα..

καλό βράδυ παιδιάκια.. εύχομαι να μυο προτείνετε κάτι γιατί έχω αρχήσει να βγάζω αφρούς και έχω και το γυναικάκι να μου λέει "καλά να πάθεις να το πειράζεις" και άλλα παρεμφερεί που ταιριάζουν με την περίπτωση..

:<

Ιδιοκτήτης του HellasProject.com
(Παλιό nickname Bloodiator)

Ζήτω η Ελλάδα ρεεεε!!! | Ελληνικό Thread Συζητήσεων [link] @ InfiniteMac
Hellenic (Greek) Section Moderator
Working Retail Snow Leopard 10.6.1 (with buggy DSDT, Soon Dual boot with Vista 64bit for Gaming)
Mobo GA-EP45-UD3LR F7, CPU Core 2 Duo E8400, RAM Kingston 4GB PC8500 1066MHZ HyperX
VGA
MSI N250GTS Twin Frozr 1G OC (EFI), Sound Voodoo HDA 64bit (ACL888 & ALC889)

Last edited by SomniusX; 12-27-2009 at 08:22 PM.
Reply With Quote