View Single Post

Old 03-18-2011, 10:15 AM
ggero's Avatar
ggero ggero is offline
Jaguar

Ευχαριστώ excos για την βοήθεια ..και αυτά που μου είπες πολλά είναι ...
Θα δοκιμάσω τον οδηγό .... Τις πρώτες μέρες πάντως μόνο το iatkos s3 προχώρησε σε επιλογή δίσκου και εγκατάσταση η οποία όμως τέλειωνε άδοξα...Έκανε restart πριν ολοκληρώσει ...Ίσως να φταίγανε οι επιλογές που του είχα δώσει στο customize ...Αν και νομίζω οτι δοκίμασα χωρίς να βάλω τίποτα απολύτως ...

Θα δοκιμάσω τον οδηγό και ο θεός βοηθός !!!

---merged--- by Moderator SomniusX

Σήμερα δοκίμασα τον οδηγό και τσέκαρα οτι ακριβώς έλεγε ... Πριν ολοκληρώσει την εγκατάσταση έκανε ρεσταρτ και μπούταρε απο τον usb δίσκο (εκεί έγινε η εγκατάσταση..τον εσωτερικό τον έβγαλα για ασφάλεια) ... Ξεκίνησε η μουσική του λειτουργικού αλλά μου βγάζει λευκή οθόνη ... καμιά ιδέα ??

OK !!! Δοκίμασα εγκατάσταση ξανά με μόνο τα προεπιλεγμένα του ατκος και πήγανε όλα καλά !!!! Ήθελε πληκτρολόγιο usb με το που μπήκε οπότε θα ξαναδοκιμάσω να περάσω εγκατάσταση με PS/2 kext για να λύσω το πρόβλημα ...

Επιτυχημένο install λοιπόν του iAtkos s3v2 με τα default settings + PS/2 ... Δουλεύει ο ήχος κανονικά και το ενσωματομένο touchpad κανονικά !!

Η σωστή διαδικασία απο εδώ και πέρα ποια είναι ?

Last edited by SomniusX; 04-11-2011 at 01:05 PM. Reason: Δοκίμασε λίγο πιο συγκεντρωμένη σκέψ_
Reply With Quote