View Single Post

Old 01-12-2011, 03:36 PM
iceage2609's Avatar
iceage2609 iceage2609 is offline
Panther

10.6.6 problems Solved !!!! νομιζω....

Νομιζω οτι ελυσα το προβλημα της αναβαθμισης και τουλαχιστον μεχρι στιγμης ολα φαινονται να πανε καλα στην 10.6.6
Ευτυχως που κραταω σχεδον τα παντα backup, αρχειακια - kexts και καθε τι αχρηστο,σε συνδυασμο και με το Time machine.

Ελπιζω να μην βιαζομαι να μιλησω αλλα φαινεται να το ελυσα και το αναφερω σε περιπτωση που μπορει καποιος φιλος να αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα...εαν οχι σας γεμισα με ενα ακομη δικο μου αχρηστο ποστ

Το προβλημα το ειχα γραψει πιο πανω.Εφοσον λοιπον ολα πηγαινανε καλα στο boot κτλ χωρις κανενα προβλημα,kernel panic ή αλλο hang σκεφτηκα οτι τα κολληματα πρεπει να ειναι καποιας ασυμβατοτητας.

Ειχα γυρισει πισω με time machine και σημερα σκεφτηκα να ξανακανω το update.
Το κανω,bootaro....kernel panic το voodoohda!!!
Μπαινω σε safe mode και παρατηρω οτι η νεα εκδοση εχει φυτεψει ενα AppleHDA.kext το οποιο δεν ειχα δει,ουτε προσεξει, γιατι εσβηνα το voodoohda και το περνουσα μετά καθε φορα με αποτελεσμα να μην μου κανει το conflict.Οταν το εκανε μετα υπεθετα οτι ηταν θεμα του ηδη υπαρχοντος προβληματος....Το σβηνω λοιπον και ξαναbootarw.
Μπαινει κανονικοτατα αυτη τη φορα,αλλα μετα απο λιγο ξανα θεμα κολληματος και loading μεσα στα προγραμματα.
Λεω καρτα γραφικων και καποιο αλλαγμενο kext ?
Παω με browse στην time machine και τσιμπαω τα παρακατω αρχεια που μου φαινοταν σχετικα με καρτα γραφικων

και αφου εχω σωσει τα υπαρχοντα,τα κανω Replace και kext utility.
Bootarw και....φαινεται ολα να λειτουργουν μια χαρα.Μεχρι στιγμης βεβαια αλλα πιστευω απο τις τοσες φορες που δοκιμασα οτι ηδη θα μου το ειχε κανει το προβλημα.Δηλαδη ηδη φαινεται οτι παει καλα το συστημα.Αν το ξανακανει θα επιστρεψω βριζωντας,εννοω αναφεροντας.
Τωρα πιο απο αυτα τα αρχεια και γιατι εφταιγε?....Δεν ξερω.

Αυτα απο εμενα,σορυ για το μακροσκελες ποστ.

CPU : Intel i7-920 2.67 GHz
Mobo : Gigabyte GA-EX58-UD3R
RAM : CORSAIR
6GB DDR3 1600 MHz
Graphics Card
: Nvidia GEFORCE GTX285 1GB
 Leopard ideneb 10.5.8 Voodoo Kernel 
 Snow Leopard 10.6.8 Vanilla Kernel 
Lion 10.7.4 Vanilla Kernel
 Mountain Lion 10.8 DP4 Vanilla Kernel 
Ιphone 4 (16GB) - Ipad 3G ( 16GB )

Last edited by iceage2609; 01-12-2011 at 03:38 PM.
Reply With Quote