View Single Post
 
Old 03-05-2011, 10:15 PM
mozart mozart is offline
Jaguar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 45
Quote:
Originally Posted by tangon View Post
Το πρόβλημά σου είναι η κάρτα γραφικών. Δεν έχεις βάλει το σωστό kext για την κάρτα σου και γι' αυτό τα προβλήματα που έχεις. Η λύση είναι:

1. Κάνεις εγκατάσταση το NVinject ανάλογα την μνήμη της κάρτα σου. Π.χ. NVinject_0.2.1_512MB.pkg (όπου 512ΜΒ είναι η VRam της κάρτας σου).
2. Αν δεν λειτουργήσει το Νο1 κάνεις εγκατάσταση το NVdarwin_512MB.pkg (όπου 512ΜΒ είναι η VRam της κάρτας σου)

Για τα δύο παραπάνω κοίτα εδώ αν βρεις τίποτα www.kexts.com
και για σύστημα 10.6 (snow) 32bit ή 64bit

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κάθε φορά πετάς πρώτα το ένα για να βάλεις το άλλο. Δεν τα βάζεις και τα αφήνεις μέσα αν δεν σου δουλεύουν.

3. Να φτιάξεις με EFI Strings τα στοιχεία της κάρτα του στο σύστημα βάζοντάς τα στο com.apple.Boot.plist (βρίσκεται μέσα στο root του δίσκου μας και στο φάκελο Extra από την εγκατάσταση του EFI Chameleon).

Για περισσότερες πληροφορίες πώς θα φτιάξεις από το EFI Strings στο com.apple.Boot.plist υπάρχει αναλυτικό post εδώ

http://osx86.co/f83/916-951-956-953-...961-947-t5741/
τελικα αποφασησα να κανω εκατασταση απο κανονικο dvd.
ολα δουλευουν ρολοι, αλλα για να το μπουταρω τρεχω το cd του iatkos s3 με ποιον τροπο μπορω να κανω το παρτισιον να μπουταρει απο μονο του?
πρεπει να κανω εγκατασταση τoν chameleon?

acer aspire 6935g
snow leopard 10.6.7 vanilla x64
windows 7ultimate x64
kubuntu ultimate 2.9 x64
Reply With Quote