InfiniteMac OSx86

InfiniteMac OSx86 (http://infinitemac.com/forum.php)
-   Ελλάδα (http://infinitemac.com/forumdisplay.php?f=83)
-   -   Ελληνικο thread συζητήσεων [Greek Thread] (http://infinitemac.com/showthread.php?t=3379)

Patatui 08-09-2009 10:31 PM

Παντως το installation CD περιεχει και MAC soft το καλο τους ειναι και completable και σε Mac χαχα^_^

...


παιδια σημερα ηρθε ο νεος δισκος και μετα απο το Install παει να κανει boot και "System config file '/com.apple.boot.S/Library/Preferences/SystemConfiguration/com.apple.Boot.plist' not found...Τι σημενει αυτο?

SomniusX 08-10-2009 03:12 PM

Ότι δεν μπορεί να bootάρει.. κάτσε θέλει ψάξιμο,..

Patatui 08-10-2009 03:47 PM

μετα απο ωρα ψαξιματος
http://www.insanelymac.com/forum/lof...p/t134887.html

Συγνωμη παιδια τσαμπα σας πεδεψα!:(
Ευχαριστω παντως:D

...


Παιδια αν μπορει καποιος μεσο skype η ενα γρηγορο τροπο συνιμηλιας για να με βοηθισει να κανω update χωρις να την παθω οπως την προηγουμενη φορα θα του ειμουν ευγνωμον!

excos 08-12-2009 04:07 PM

kyriako για ευκολο update κατεβασε το iDeneb combo 10.5.8 που ειναι ασφαλη χωρις προβληματα.

audiopain 08-12-2009 04:54 PM

Os x ερωτηση
 
παιδια καλησπερα!κ εγω καινουριος ειμαι στο φορουμ κ θα θελα να ρωτησω κανα 2 πραγματακια: το μηχανημα μου φοραει τα εξης:
mobo: ASUS P6T
CPU:INTEL core i7 920 2.66ghz
VGA:ASUS EAH4870 1 GB DDR5
6 GB RAM [email protected] MHZ θα μπορεσω να εγκαταστησω το OS X leopard?

Επισης θα θελα να μου πειτε,εαν γνωριζετε,τι κινδυνοι υπαρχουν (αν υπαρχουν) για το PC.
Δηλαδη αν υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθει καποια ανεπανορθωτη ζημια στο hardware...π.χ στο motherboard.γιατι εχω διαβασει οτι αλλαζεις καποιες ρυθμισεις στο BIOS κλπ...ευχαριστω προκαταβολικα!


α!κ κατι ακομα....αν τελικα πληρω τις προυποθεσεις κ καταφερω να βαλω το λειτουργικο,θα μπορεσω να εγκαταστησω το logic studio 8 h 9?γιατι αυτος ειναι ο λογος κυριως που θελω να βαλω το λειτουργικο.βεβαια καλα θα ηταν να ειχα κ 4000 για να παρω εναν MacPro!

SomniusX 08-14-2009 11:32 AM

Παιδιά.. κανένα νέο? Πως πάνε τα μηχανάκια με leo?

Κανένας δοκίμασε το Snow σε PC ?

Patatui 08-14-2009 09:42 PM

Φιλε αν ειναι δωσε μου ενα λινκ να το δωκημασω εγω...Ειμαι 16 εχω σχετικα πολυ ελευθερο χρονο(σε σχεση με ενηλικες) οποτε αν θες πες μου:rolleyes:

SomniusX 08-15-2009 08:40 AM

Εδώ στο forum μας στα Αγγλικά αναφέρονται πολλά άτομα στην διαδηκασία εγκατάστασης Snow Leo, ρίξε μια ματιά και την διανομή θα την βρείς σε γνωστά τόρρεντ sites ! ;)

Patatui 08-15-2009 11:19 AM

ok φιλε μολις τελειοσω με τα updates εδω θα το κανω....
Παλι μετα απο update περνω error...
Using 16384 buffer headers and 4096 cluster
δεν ξερω τι μπορει να επηρεασε...
Αλλαξα τα αρχεια AppleAPIC.kexτ, AppleACPIPlatform.kext εκανα repair etc που διαβασα καπου αλλα το προβλημα παραμενει....
δεν θελω παλι φορματ...pls τα φωτα σας!

excos 08-25-2009 06:56 PM

Τι εγινε παιδες και χαθηκατε?