![]() |
PTS method για shutdown.
καλησπέρα παιδιά. Αφού κατάφερα να εγκαταστήσω το leopard σε pc με nforce4 chipset και amd opteron 185 dual core , πήγα για το snow , όπου και το εγκατέστησα.
Άσχετα από τα χίλια προβλήματα που τελικά τα έφτιαξα , εκτός από ένα , ψάχνω να βρω ένα τρόπο να πατσάρω τη PTS method του dsdt μου , για το shutdown , κάτι τέτοιο είδα ότι κάνουν για το shutdown. ¨Οποιος μπορεί να βοηθήσει υπόχρεος! To PTS του dsdt μου είναι : Code:
Method (_PTS, 1, NotSerialized) http://img38.imageshack.us/img38/7731/specsg.jpg |
Μπράβο για την προσπάθεια που έχεις κάνει μέχρι τώρα με το να βάλεις hackintosh σε AMD-επεξεργαστή. Συνέχισε την προσπάθεια.
Τώρα για το shutdown εγώ προσωπικά δεν ξέρω πώς γίνεται η διαδικασία μέσω του dsdt. Θα ξεκινούσα με ένα kext μήπως και λύσω το πρόβλημα. Αυτό που σου προτείνω είναι το EvOReboot.kext (Restart/shutdown fix for Snow Leopard) |
Quote:
Το σπουδαιότερο είναι ότι το snow που έβαλα είναι απείραχτο , όχι από κάποια distro , οι οποίες ποτέ δε δούλεψαν. Μόλις λύσω αυτό και κάποια προβληματάκια με το "smbios overriding" που έχω , θα επανέλθω για το "how I do it". Στο μεταξὐ , όποιος μπορεί να βοηθήσει ευπρόσδεκτος. Ευχαριστώ παιδιά. |
Quote:
|
Quote:
ok , μόλις το βρήκα: Δεν έφταιγε ούτε το smbios.plist , ούτε τίποτα άλλο. Έπρεπε να αλλάξω το LocalHostName και το ComputerName από το preferences.plist. Τώρα είμαι 100% MacPro. |
Για δώσε περισσότερες πληροφορίες για το τί ήθελες να αλλάξεις και από πού το άλλαξες?
Για να ξέρουμε και εμείς αν θελήσουμε? |
Quote:
Μετά από καμιά εβδομάδα σπάσιμο βρήκα ότι έπρεπε να κάνω edit και το: /Library/Preferences/SystemConfiguration/preferences.plist , όπου άλλαξα τα computername και localhostname σε macpro. :D |
Εύγε λοιπόν :d
|
Πολύ σωστός. Ευχαριστούμε για την υπόδειξη.
Διόρθωσα και το δικό μου μηχάνημα. |