InfiniteMac OSx86  


Showing results 1 to 1 of 1
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: ruzin
Forum: Македонски 01-26-2012, 07:11 PM
Replies: 5
Views: 8,441
Posted By ruzin
ЕЕ на македонски браво браво

Случајно ве најдов ајде да ве поздравам. И да си кажам маката. Инсталирав iDeneb инсталацијата си мине без проблем боотира и после воведното јаболко плав екран и си стои. Претпоставувам дека е...
Showing results 1 to 1 of 1