InfiniteMac OSx86  


Showing results 1 to 20 of 20
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Anarchyw
Forum: 10.X 04-09-2009, 03:19 AM
Replies: 14
Views: 14,155
Posted By Anarchyw
noone seems to be able to solve thier X-Fi audio...

noone seems to be able to solve thier X-Fi audio in these forums or insanelymac either

yer i have not seen any drivers for this chipset in my searches, all i found was "ask Eugene, but he probably...
Forum: 10.X 04-07-2009, 01:44 AM
Replies: 1
Views: 1,629
Posted By Anarchyw
in your bios settings you should have set ACPI...

in your bios settings you should have set ACPI instead of IDE/SATA and then when you get to the same screen, press F8 and type this in:
rd=diskXsY (mine is disk0s2, but it might be different with...
Forum: 10.X 04-07-2009, 01:32 AM
Replies: 14
Views: 14,155
Posted By Anarchyw
i have Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Pro which...

i have Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Pro which uses the EMU10k2 chipset that i cannot get to work...
Forum: 10.X 04-06-2009, 10:59 AM
Replies: 57
Views: 25,280
Posted By Anarchyw
haha-looks-like-i-win... :) result:-194.90

haha-looks-like-i-win... :)

result:-194.90
Forum: Leopard 10.5 04-05-2009, 07:38 AM
Replies: 12
Views: 42,699
Posted By Anarchyw
let me know if u get going im in same boat

let me know if u get going im in same boat
Forum: 10.X 04-05-2009, 07:23 AM
Replies: 14
Views: 14,155
Posted By Anarchyw
core i7 - processor appears to the OS as eight...

core i7 - processor appears to the OS as eight CPUs (4 cores)

i finally got an installation to complete but when i went to restart and boot into the installation it kept restarting, so i used...
Forum: 10.X 04-05-2009, 07:18 AM
Replies: 5
Views: 3,496
Posted By Anarchyw
i finally got an installation to complete but...

i finally got an installation to complete but when i went to restart and boot into the installation it kept restarting, so i used busratio=24 cpus=1 fsb=133 -v -f and then it gave me the error "using...
Forum: 10.X 04-02-2009, 02:27 AM
Replies: 23
Views: 35,585
Posted By Anarchyw
didn't work unfortunately with my specs, im not...

didn't work unfortunately with my specs, im not too advanced at all this stuff i just want to be able to learn the programming side of apple without paying heaps for a genuine apple mac LOL!
Forum: 10.X 04-02-2009, 02:23 AM
Replies: 5
Views: 3,496
Posted By Anarchyw
Since last time i tried using XxX and although it...

Since last time i tried using XxX and although it wouldn't install unless i used boot commands:
busratio=20 cpus=1 -v
it installed and i did not choose any extras ie. the bare minimum as i thought...
Forum: 10.X 04-01-2009, 05:06 AM
Replies: 14
Views: 14,155
Posted By Anarchyw
hey i posted something very similar, i have tried...

hey i posted something very similar, i have tried to look for other similar posts since the i7 is what people are generally upgrading to these days, the more popular a piece of hardware is the more...
Forum: 10.X 03-31-2009, 01:02 PM
Replies: 23
Views: 35,585
Posted By Anarchyw
i read somewhere they released the other...

i read somewhere they released the other languages pack...going to give this distro a try tomorrow hopefully i'll have some good news since none of the other latest releases have done me good.
btw...
Forum: 10.X 03-31-2009, 12:57 PM
Replies: 12
Views: 10,404
Posted By Anarchyw
would love to get this going just as soon as i...

would love to get this going just as soon as i get my installation done... lol still working on getting my first installation, even though i still stay current with the latest!!
Forum: 10.X 03-28-2009, 01:19 PM
Replies: 5
Views: 3,496
Posted By Anarchyw
Working Distro?

Does anybody know of a working distro for the specs below?

Intel Corei7 965 Extreme Edition, Nvidia GTX295, DDR3 3x2GB RAM, ASUS Rampage II Extreme, Pioneer BD-Burner, 1TB HDD SATA unformatted.
...
Forum: Leopard 10.5 12-19-2008, 02:43 AM
Replies: 9
Views: 15,799
Posted By Anarchyw
the problem still hangs on installation screen...

the problem still hangs on installation screen even when ide hd is diconnected/connected and dvd drive as master on ide. Is there any ideas ?
Forum: Leopard 10.5 12-17-2008, 12:00 AM
Replies: 9
Views: 15,799
Posted By Anarchyw
I've got the HD as the Slave and DVD drive going...

I've got the HD as the Slave and DVD drive going as the master on IDE.

EDIT: I've got a spare SATA Drive that I will try to install on and disconnect the IDE slave HD (therefore, leaving the IDE...
Forum: Leopard 10.5 12-16-2008, 12:19 PM
Replies: 9
Views: 15,799
Posted By Anarchyw
k guys dont kill me for double posting...i got...

k guys dont kill me for double posting...i got some new news.

this is as much as i can grab from the boot screen, hope this is helpful

Darwin/x86 boot v5.0.132 - Chameleon v1.0.11
Build date :...
Forum: Leopard 10.5 12-16-2008, 10:11 AM
Replies: 4
Views: 1,229
Posted By Anarchyw
haha woops must have slipped on that one...back...

haha woops must have slipped on that one...back to square one again
Forum: Leopard 10.5 12-15-2008, 02:51 AM
Replies: 9
Views: 15,799
Posted By Anarchyw
Thankyou both for such quick responses... I will...

Thankyou both for such quick responses... I will test it out this afternoon and hopefully get back to you asap.
Semi.

EDIT: I will arrange things in a better order, as per yours, only had time to...
Forum: Leopard 10.5 12-14-2008, 12:53 PM
Replies: 12
Views: 4,162
Posted By Anarchyw
lanceomni - seems like i have similar hardware as...

lanceomni - seems like i have similar hardware as you, which OS x 86 are you using ?
Forum: Leopard 10.5 12-14-2008, 08:08 AM
Replies: 9
Views: 15,799
Posted By Anarchyw
Question Installation after Boot

Hey all...

I have used a few of the OS X 86 dvd's, Leopard 10.5.1 - 10.5.5, currently using the iDeneb v1.3 10.5.5 w/ PPF applied. The problem im having is the same with previous seeds as well....
Showing results 1 to 20 of 20