InfiniteMac OSx86  


Showing results 1 to 25 of 46
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: RetroRen
Forum: 10.X 12-06-2010, 12:01 PM
Replies: 34
Views: 20,518
Posted By RetroRen
A big thanx to Andy and all of the people...

A big thanx to Andy and all of the people included in this project. Kernel is excelent.

Almoust a year ago I gave up from SL on my AMD machine (GA MA-790X UD4P, AMD Phenom II X2 550, 8 Gb DDR2 667...
Forum: 10.X 07-01-2010, 09:14 AM
Replies: 31
Views: 26,208
Posted By RetroRen
>It's great to see developmnet for an AMD kernel....

>It's great to see developmnet for an AMD kernel. Hope to see more progress on 64bit for AMD and on the fly opcode patcher.

Keep up the good work guys ;)
Forum: 10.X 01-05-2010, 08:27 AM
Replies: 66
Views: 36,746
Posted By RetroRen
I knew it was a bad idea to use a modified kext. ...

I knew it was a bad idea to use a modified kext.
Will replace it as soon as a find vanilla System.kext, because I was stupid enough not to back it up :D

I guess it's that modified kext, I'm using...
Forum: 10.X 01-05-2010, 12:53 AM
Replies: 50
Views: 23,629
Posted By RetroRen
I didnt intend to post KP from safe mode, I would...

I didnt intend to post KP from safe mode, I would like to figure out why my boot just hangs on normal boot.

Anyway, on my KP from safe mode there is no real info, just the name of kernel.
Forum: 10.X 01-05-2010, 12:19 AM
Replies: 66
Views: 36,746
Posted By RetroRen
Thanks for thre kernel but It doesnt work for me...

Thanks for thre kernel but It doesnt work for me yet, same as with Andys kernel:

I put system.kext that Andy provided with kernel in S/L/E and installed thekernel but my boot just stops. When I...
Forum: 10.X 01-05-2010, 12:17 AM
Replies: 50
Views: 23,629
Posted By RetroRen
Tried this kernel but it doesnt work for me. ...

Tried this kernel but it doesnt work for me.

I put system.kext that Andy provided with kernel in S/L/E and installed the kernel but my boot just stops. When I try to boot to safe mode i get KP.
...
Forum: 10.X 01-02-2010, 11:11 PM
Replies: 50
Views: 23,629
Posted By RetroRen
Fantastic, I would appreciate it. My Phenom x2...

Fantastic, I would appreciate it. My Phenom x2 goes to 4 GHz with stock voltage, but I never use it that way. I'm planning to completely switch to 10.6 soon, so I dont need it for 10.5, if you...
Forum: 10.X 01-02-2010, 09:29 AM
Replies: 50
Views: 23,629
Posted By RetroRen
Thanx Andy, this is great news for hackintosh...

Thanx Andy, this is great news for hackintosh users in new year :)

I see there is a patch and a kernel in your post, do we have to patch the kernel or it is already patched?

Will try it...
Forum: 10.X 12-10-2009, 11:04 PM
Replies: 6
Views: 6,070
Posted By RetroRen
Dude, you're almoust a year late with the reply :D

Dude, you're almoust a year late with the reply :D
Forum: Snow Leopard 10.6 12-08-2009, 01:41 PM
Replies: 8
Views: 22,684
Posted By RetroRen
What is your PC configuration? there are plenty...

What is your PC configuration? there are plenty of detailed guides for RETAIL install, over the net, but we need to know what hardware do you have so we can point you to a guide...
Forum: Snow Leopard 10.6 12-06-2009, 09:37 AM
Replies: 242
Views: 522,434
Posted By RetroRen
I've got the resolution manually in the...

I've got the resolution manually in the Boot.plist. 3850 works without GE/CI in SL, but in Leopard I have QE/CI enabled. I had a lot of problems with making it completely work but it works.

I was...
Forum: Snow Leopard 10.6 12-05-2009, 11:11 AM
Replies: 242
Views: 522,434
Posted By RetroRen
Thanx for the tips :) This is the situation so...

Thanx for the tips :)
This is the situation so far:

Resolution works at 1280x1024x32
VGA is recognized as Radeon 3800 series, but with no QE or CI
Ethernet works
Restart and shutdown work
No...
Forum: Snow Leopard 10.6 12-04-2009, 10:01 PM
Replies: 242
Views: 522,434
Posted By RetroRen
Successfull boot to SL :) Used maxmem=4096 -v...

Successfull boot to SL :)
Used maxmem=4096 -v -x32 flags
No QE,CI, no sound for now.
Oddly, my keyboard is working now after i installed some ps2 kexts, but my ps2 mouse is not working now, so i...
Forum: Snow Leopard 10.6 12-04-2009, 09:20 PM
Replies: 242
Views: 522,434
Posted By RetroRen
I seem to be making serious progress :) I did a...

I seem to be making serious progress :)
I did a clean install with some new kext combination and qoopz kernel, and I was able to boot all the way to - black screen. I used maxmem=4096 flag. I also...
Forum: Snow Leopard 10.6 12-04-2009, 11:18 AM
Replies: 242
Views: 522,434
Posted By RetroRen
Isnt test7 actually modbins kernel? I tried...

Isnt test7 actually modbins kernel? I tried test7, it didnt work. I think ACC is on, I will check all of that when I get home and try another fresh install, but I will power off not only inboard...
Forum: Snow Leopard 10.6 12-04-2009, 10:18 AM
Replies: 242
Views: 522,434
Posted By RetroRen
This is the one I've been getting a lot: ...

This is the one I've been getting a lot:
http://www.imagesforme.com/upload/78e3dca4.jpg?id=2ad036a8b519dace393138303538

I get a different KP when using different kernels (modbin and qoopz), but...
Forum: Snow Leopard 10.6 12-04-2009, 09:42 AM
Replies: 242
Views: 522,434
Posted By RetroRen
I saw one here: ...

I saw one here:
http://www.infinitemac.com/f36/ati-ata-driver-optimized-for-snow-leopard-t4441/post37535.html

Perhaps this one could work I will also give it a try...
Also I tried with only...
Forum: Snow Leopard 10.6 12-04-2009, 06:51 AM
Replies: 242
Views: 522,434
Posted By RetroRen
I know, I ment SB750 SATA/ATA kext. I have...

I know, I ment SB750 SATA/ATA kext.
I have that kext for 10.5 but it didnt work well, so I use Leopard without that kext.
Forum: Snow Leopard 10.6 12-03-2009, 06:25 PM
Replies: 242
Views: 522,434
Posted By RetroRen
Will try that. I didnt find any SL kext for my...

Will try that.
I didnt find any SL kext for my chipset (790x)? Where did You find them?
Forum: Snow Leopard 10.6 12-03-2009, 08:39 AM
Replies: 242
Views: 522,434
Posted By RetroRen
I didnt try -force64 so far, I thought that 64...

I didnt try -force64 so far, I thought that 64 bit doesnt work for AMD?
anyway, I tried now with maxmem=4096, it didnt help.
I used the latest chameleon version.
I tried with bunch of kext in...
Forum: Snow Leopard 10.6 12-02-2009, 08:54 PM
Replies: 242
Views: 522,434
Posted By RetroRen
Actually I have multi at 15, my Phenom works at...

Actually I have multi at 15, my Phenom works at 3.0 Ghz all the time, all drives are set to AHCI, and I tried booting with maxmem=2048 on Chameleon but it didnt help :(

I envy you, you have a...
Forum: 10.X 12-02-2009, 08:53 AM
Replies: 22
Views: 73,406
Posted By RetroRen
Well, all we need to get better AMD support is a...

Well, all we need to get better AMD support is a better AMD kernel. EE is a great piece of software, but it cant do much for AMD users without a better kernel. I can boot retail SL dvd without...
Forum: 10.X 12-01-2009, 08:38 AM
Replies: 109
Views: 224,849
Posted By RetroRen
I tried EE (AMD version), and got Still waiting...

I tried EE (AMD version), and got Still waiting for root device error when booting OSX SL 10.6 DVD.

Then I tried booting DVD with -v -f -s -x and I got KP sayin' somethin' about...
Forum: 10.X 11-30-2009, 05:41 PM
Replies: 22
Views: 73,406
Posted By RetroRen
Well, they didnt wait a second - thread is...

Well, they didnt wait a second - thread is deleted.
:D

Anyway, I tried EE, got Still waiting for root device error.
Then I tried booting with -v -f -s -x, I got KP sayin somethin about pmap...
Forum: 10.X 11-30-2009, 01:09 PM
Replies: 22
Views: 73,406
Posted By RetroRen
Who's deleting and why? What's the deal with...

Who's deleting and why?
What's the deal with empire EFI, that threads should be deleted?
Showing results 1 to 25 of 46