![]() |
|
||||
|
||||
SLeopard10.6.3 επιτυχια εγκαταστασης (μερικως).Ζητω γνωμη.
Καλησπερα παιδια,στον ελευθερο δισκο ειπα να ξεκινησω τις δοκιμες για το 10.6 ReatailDVD της Apple.
Επειτα απο δοκιμες κανα 6ωρο τελικα καποια στιγμη ανοιξε και λειτουργησε το συστημα. Καρτα γραφικων ΟΚ απλα δεν ξερω αν ειναι Hardware accelerated και θελω την βοηθεια σας σε αυτο,η εικονα που επισυναπτω ειναι παρακατω. Ηχος μου εβγαλε λιγο την ψυχη αλλα φαινεται με voodoohda 64 bit και voodoohda preferencespane λειτουργει κανονικοτατα. Μνημη κανονικα 6GB μου αναφερει με 6GB 1600MHZ DDR3 Η καμερα δεν δουλευει,σε αυτο μαλλον ευθυνομαι εγω μιας και κατα το Update δεν διαβαζα τα Details το τουβλο και αντι να παω στην 10.6.1 ή στην 10.6.2,που ειναι και πο δοκιμασμενες πατησα κατευθειαν το Update και με πηγε στην 10.6.3 οπου φυσικα εχουν δοκιμασει λιγοτερα πραγματα.Τελοσπαντων λιγο το κακο,ετσι και αλλιως προχειρη εγκατασταση ειναι θα ξαναγινει παλι απο την αρχη τωρα που ξερω περιπου τι θα παει που. Επισυναπτω ενα Screenshot και θελω την γνωμη σας,ειναι Hardware Accelerated η καρτα οπως λεει το OpenGlview τεστ?Στο μενου δεν το βλεπω να το λεει. Ουτε QuartzExtreme αναφερει.....Μια γνωμη παρακαλω? ![]() Last edited by iceage2609; 04-10-2010 at 02:14 PM. |
|