![]() |
|
|
|||
|
|||
Χαιρετώ τη παρέα
![]() Εγκατέστησα τη παραπάνω έκδοση στο rig μου, i7-920 | Gigabyte X58A-UD3R FF bios | 6 GB RAM | SSD | 6870 με busratio=20, cpus=4, maxmem=2048 -v (μόνο έτσι κατάφερα να έχω επιτυχημένη εγκατάσταση). Ανοίγει το λειτουργικό κάνω update στην 10.6.6 και μετά εγκαθιστώ το MULTIBEAST 3.40 επιλέγοντας μόνο userDSDT (το οποίο DSDT.aml, με αρχική ονομασία DSDT-GA-X58A-UD3R-2.0-FF.aml, ήταν στο Desktop) και System Utilities. Κάνω επανεκκίνηση και ξεκινώ κανονικά από το σκληρό που είναι εγκατεστημένο το mac os x λειτουργικό. Παρόλο που στο πληκτρολόγιο και ποντίκι έχω σωστές ενδείξεις, η οθόνη σβήνει και το ανεμιστηράκι της κάρτας γραφικών αμέσως δουλεύει στο 100%. Δεν διαφοροποιείται η κατάσταση όσο και αν περιμένω, με αποτέλεσμα να καταφεύγω στο μαγικό, για τα αυτιά μου, κουμπάκι reset. Δοκίμασα με -f, -x αλλά δεν άλλαξε κάτι. Να σημειώσω πως στο chameleon αν επιλέξω τα win7 που είναι σε άλλο partition του ίδιου ssd η εκκίνησή τους γίνεται κανονικότατα. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε να ξεπεράσω το πρόβλημα αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ---merged--- by Moderator SomniusX Καλημέρα Αυτό είναι το σφάλμα που μου πετάει: ati card POSTed reading vbios legacy space Έστω ότι ξαναπερνάω το λειτουργικό. Ποια είναι η ασφαλής μέθοδος ώστε μετά την εγκατάσταση του 10,6,6 να έχω επιτυχές reboot μέσω του σκληρού; ---merged--- by Moderator SomniusX Τελικά τα κατάφερα με επανεγκατάσταση και επιλογή των ati 1.6... που περιέχονται μέσα στο multibeast 3.4. Έχω μερικές απορίες αν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει παρακαλώ.
Last edited by SomniusX; 04-11-2011 at 01:02 PM. |