InfiniteMac OSx86  


Reply
 
Thread tools Display modes
  #1  
Old 11-14-2012, 09:08 AM
Godofwar Godofwar is offline
Panther
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 177
Can I get Audio drivers to work in Safe-mode?

Or no because Safe mode isn't meant to be used that way?

OS: Hackintosh Lion 10.7.3 and Windows 7
CPU: Amd Phenom II x4 965 3.4ghz
Ram: 4 gigs of ddr3 ram
Graphics Card: Nvidia GigaByte GTX 570
Motherboard: Asus M4A79XTD EVO
Reply With Quote
  #2  
Old 11-21-2012, 08:56 PM
lanceomni's Avatar
lanceomni lanceomni is offline
 
Join Date: Nov 2008
Location: Florida, US
Posts: 521
Godofwar,

No, Safe Mode only loads the necessities to load the GUI and resolve critical issues.

If I may ask, why are you booting in safe mode? It would appear the you want audio because you want to work in safe mode.

MOBO: Z77MX-QUO-AOS CPU: Core i7 3770K GPU: MSI N760 TF 2GD5/OC Case: Modded MacPro2,1
Memory: 32GB Corsair Vengeance (CMY32GX3M4A1600C9) Wifi: Airport Extreme bcm94321MCA BIOS: HermitCrab Labs H3A.816M
Monitor: AOC Q2963Pm 29" WFHD 2560x1080 21:9
Interests: KDE on Apple Darwin, Keeping it real with the command line, Helping those that help themselves
Reply With Quote
  #3  
Old 11-22-2012, 04:35 AM
Godofwar Godofwar is offline
Panther
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 177
Quote:
Originally Posted by lanceomni View Post
Godofwar,

No, Safe Mode only loads the necessities to load the GUI and resolve critical issues.

If I may ask, why are you booting in safe mode? It would appear the you want audio because you want to work in safe mode.
No its fine, it just my hackintosh acts weird and stuff like my audio drivers choose to boot up whenever even tho I have it set up to boot when Hackintoh Lion boots. I still not have gotten Hackintosh Lion 10.7.3 to self boot with my And Phenom. Sometimes it takes me shutting my pc off incorrectly 1 or 2 times for Hackintosh Lion to boot... I have no idea why, I always end up getting stuck at the apple loading screen.




<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
<key>Boot Graphics</key>
<string>Yes</string>
<key>EthernetBuiltIn</key>
<string>Yes</string>
<key>GraphicsEnabler</key>
<string>Yes</string>
<key>Kernel</key>
<string>mach_kernel</string>
<key>Kernel Flags</key>
<string>-legacy UseKernelCache=No npci=0x3000 PCIRootUID=0</string>
<key>Quiet Boot</key>
<string>No</string>
<key>Timeout</key>
<string>5</string>
</dict>
</plist>



OS: Hackintosh Lion 10.7.3 and Windows 7
CPU: Amd Phenom II x4 965 3.4ghz
Ram: 4 gigs of ddr3 ram
Graphics Card: Nvidia GigaByte GTX 570
Motherboard: Asus M4A79XTD EVO
Reply With Quote