InfiniteMac OSx86  


Reply
 
Thread tools Display modes
  #1  
Old 12-07-2010, 11:50 PM
dan7733 dan7733 is offline
Cheetah
 
Join Date: May 2010
Location: Canada
Posts: 4
10.6.0 Installation on X6 1090t

Hi There!,

I just completed setting up my new build. Here are the specs:

[COLOR=#3673A3 !important][COLOR=#3673A3 !important]ASUS[/color][/color] M4A89GTD PRO/USB3 890GX/SB850

AUDIO: Realtek ALC892

LAN: Realtek 8111E

Intergrated GPU: [COLOR=#3673A3 !important][COLOR=#3673A3 !important]Radeon[/color][/color] HD 4290 [HD 6870 coming soon]

8GB DDR3-1333 RAM [2x4gb]

AMD PHENOM II X6 1090t 3.2ghz

WD SATA2 HDD

----------------------------------------------------------------

Does anyone have some suggestions for installing Snow Leopard on this??????

Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 12-12-2010, 12:50 AM
Lotustar Lotustar is offline
Puma
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 25
Well, it all looks pretty good. The only thing I can see that might be a prob is GPU. I have a ATI radeon 2400 pro that is not supported at all by snow leopard. Ran great under Leopard though. Stay as vanilla as possible if you can. I also have AMD and had great luck with iatkos v7 10.5.6. Now I am on Snow leopard (hazard) and it's way way better imo. Had to ditch my ATI though and get a nvidia 4800gs.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-12-2010, 12:52 AM
dan7733 dan7733 is offline
Cheetah
 
Join Date: May 2010
Location: Canada
Posts: 4
Hi,
Thanks for your reply.
I have a few questions for you,
1. what amd cpu do you have and
2. which kernel and kexts did you select in the installation of hazard
Thanks a lot
Reply With Quote
  #4  
Old 12-13-2010, 07:32 AM
Lotustar Lotustar is offline
Puma
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 25
Quote:
Originally Posted by dan7733 View Post
Hi,
Thanks for your reply.
I have a few questions for you,
1. what amd cpu do you have and
2. which kernel and kexts did you select in the installation of hazard
Thanks a lot
I have the Athlon 64 x2 4800 on an mcp61 mobo with nforce430 chipset. Here is what I chose on install:

Leopard 10.6.2
Legacy
Azalia (I know this works for me because it was same on my 10.5 install)
AppleRTC
AMD
Quicktime 7

I chose the least amount of stuff to make sure I got it installed and them went back and found kexts for my video, audio, drives and so on. As long as you get it installed without problems, you can always go back and fix up the other stuff. Good luck!
Reply With Quote
  #5  
Old 12-13-2010, 06:58 PM
dan7733 dan7733 is offline
Cheetah
 
Join Date: May 2010
Location: Canada
Posts: 4
Thanks a lot for your reply,
I will try out hazard with your suggestions on my build soon!
I will post results when I try it!
Thanks again!
Reply With Quote
  #6  
Old 03-27-2011, 11:30 AM
maya77's Avatar
maya77 maya77 is offline
Panther
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 194
I've same mobo and CPU as you Dan, + GTX460.

Have you successfully installed SL on your system?

I've read it's important to disable C1 and C'n'Q in BIOS + enable AHCI for SATA.

Just downloading Hazard's 10.6.2 for AMD/Intel to try.

Last edited by maya77; 03-27-2011 at 11:32 AM.
Reply With Quote
  #7  
Old 03-27-2011, 01:30 PM
Fabiuzi Fabiuzi is offline
Cheetah
 
Join Date: Mar 2011
Location: Belgium
Posts: 6
I have M4A89GTD mobo, but a HD 6950 video card, which is not supported yet. I have everything functional from my mobo. from the moment I can enable my video card I will post on the important forums a guide. for sure use the snowleo distro (not the hazard one). you get directly 6 cores enabled. the hazard one didn't worked for me... good luck



💡 Deploy cloud instances seamlessly on DigitalOcean. Free credits ($100) for InfMac readers.

Reply With Quote