InfiniteMac OSx86  

Nice: Get free cryptocurrency tokens (WCX). About ~$10 worth. Claim here. Enjoy!

Reply
 
Thread tools Display modes
  #121  
Old 06-04-2012, 11:36 PM
lilbiscuit lilbiscuit is offline
Cheetah
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 1
Works for Dell Precision T5400 w/Broadcom 5754

Used kextWizard 3.7.10 and installed and rebooted in 1 min.

At first glance, worked perfectly. DHCP, mac address, until....

UPDATE: Networking stops working after awaking from sleep, as others have said. I didn't see that resolved in the thread...did I miss something?


OSX Lion 10.7.4
Dell Precision T5400
(2) Intel X5450 XEON Quad Core CPUs
4 GM RAM
Broadcom 5754
M-Audio Revolution 7.1 (work in progress)
nvidia Quadro FX 4600 (work in progress)

Last edited by lilbiscuit; 06-05-2012 at 12:48 AM. Reason: Found a glitch
Reply With Quote
  #122  
Old 07-15-2012, 09:56 PM
symbiote187 symbiote187 is offline
Cheetah
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 1
Thank you very much for your hard work in developing this driver!

I have a small problem though, I have a BCM5755 and everything works but the driver crashes after copying lots of data over the LAN (roughly 100GB or 60k packets). Unloading the driver and reloading does not fix it and I have to reboot to get networking back.

Any ideas why this is happening and anything I can try to get it fixed?

Lion 10.7.4
HP xw6600
BCM5755 onboard
Reply With Quote
  #123  
Old 08-05-2012, 06:38 PM
righteye righteye is offline
Cheetah
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 2
Downloaded the source code and made some slight changes + added the BCM5784M 0x1698 device, compiled for ML ...
Still have 6 Semantic Issues and 5 Logic errors in the code but the compilation went fine. It works but after some intense usage, as symbiote187 pointed out, it stops working and the only solution is to reboot.
I am not a coder so ... but i really appreciate your involvement on this and i Thank You!
Reply With Quote
  #124  
Old 08-22-2012, 12:20 AM
ghostanime2001 ghostanime2001 is offline
Cheetah
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 1
I have the same device and vendor ID for ethernet as this kext 14e4:1698. But will my ethernet work since my wireless card is unsupported (1510 AGN) ??? I am trying to get my ethernet to work on a Dell Studio 1555 running on P8600 CPU and 512 MB ATI mobility 4570. Thanks for anyone's reply.

Last edited by ghostanime2001; 08-22-2012 at 12:22 AM.
Reply With Quote
  #125  
Old 08-23-2012, 03:05 PM
righteye righteye is offline
Cheetah
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 2
Quote:
Originally Posted by ghostanime2001 View Post
I have the same device and vendor ID for ethernet as this kext 14e4:1698. But will my ethernet work since my wireless card is unsupported (1510 AGN) ??? I am trying to get my ethernet to work on a Dell Studio 1555 running on P8600 CPU and 512 MB ATI mobility 4570. Thanks for anyone's reply.
Try this one http://www.osx86.net/downloads.php?do=file&id=3074 if you are using ML


Reply With Quote
Reply
Thread Tools
Display Modes