InfiniteMac OSx86  

Nice: Get free cryptocurrency tokens (WCX). About ~$10 worth. Claim here. Enjoy!

Reply
 
Thread tools Display modes
  #431  
Old 05-13-2010, 01:07 AM
nifa nifa is offline
Cheetah
 
Join Date: May 2010
Posts: 4
lenovo s10-2 mac os προβλημα με update

κατάφερα να βάλω τα mac os 10.5.1 στο συγκεκριμένο netbook. κατάφερα να λειτουργήσω τους περισσότερους drivers όμως μου συνέβει το εξής τραγικό. Όταν έκανα update, δέν μου έκανε boot, πήγαινε να μπει, άνοιγε την άσπρη οθόνη και μετά με πετούσε έξω, κάνοντας επανεκίνση του υπολογιστή. Χρησιμοποίησα την MSIWindos86x.
Υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα? Επίσης είναι εφικτό να εγκαταστήσω προγράματα χωρίς να έχει γίνει update? Γιατί στα περισσότερα, ζητάει. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
Reply With Quote
  #432  
Old 05-13-2010, 07:52 AM
tangon's Avatar
tangon tangon is offline
Tiger
 
Join Date: Jan 2010
Location: Athens, Persister
Posts: 301
Καλώς ήλθες στην παρέα μας.

Για πες μας πώς έκανες update? Έκανες μέσα από το update της μαμάς Apple? Και για πιο update συγκεκριμένα?

Motherboard: FOXCONN Intel G31MXP / Chipset ICH7
Memory: 4 GB 1066 MHz DDR2 SDRAM
Processor: Core2Quad @2.66GHz
Audio: ALC662
Graphic: nVidia GeForce GT220 1024 MB
Ethernet: Realtek RTL8111/8168

OS:10.8.2 Mountain Lion (64bit)
OS:10.7.5 Lion (64bit)
OS:10.6.8 Vanilla Kernel (64bit)

ipad2 WiFi 16GB white

Last edited by tangon; 05-13-2010 at 07:55 AM.
Reply With Quote
  #433  
Old 05-13-2010, 10:58 PM
tangon's Avatar
tangon tangon is offline
Tiger
 
Join Date: Jan 2010
Location: Athens, Persister
Posts: 301
SomniusX το έλυσα το πρόβλημα με το Little Snitch. Υπήρχε πρόβλημα στο σύστημά μου γενικότερα και έτσι ήταν και από το backup. Έκανα clear Install και τώρα τρέχει πιο σωστά και το Little Snitch το εγκατέστησε με τη μία.

Δύο παρατηρήσεις προς ενημέρωση και μόνο:

Στο τερματικό ήθελε πεζοκεφαλαία δηλαδή έτσι

sudo /Applications/TextEdit.app/Contents/MacOS/TextEdit /etc/hosts

μου άνοιξε βέβαια το hosts και έκανα τις απαραίτητες αλλαγές και όλα εντάξει

Τελικά το Little Snitch στο 10.6.x βάζει στο S/L/E ένα kext το οποίο το λέει

LittleSnitch.kext

που χωρίς αυτό δεν παίζει

Motherboard: FOXCONN Intel G31MXP / Chipset ICH7
Memory: 4 GB 1066 MHz DDR2 SDRAM
Processor: Core2Quad @2.66GHz
Audio: ALC662
Graphic: nVidia GeForce GT220 1024 MB
Ethernet: Realtek RTL8111/8168

OS:10.8.2 Mountain Lion (64bit)
OS:10.7.5 Lion (64bit)
OS:10.6.8 Vanilla Kernel (64bit)

ipad2 WiFi 16GB white
Reply With Quote
  #434  
Old 04-21-2011, 03:30 PM
xristous xristous is offline
Cheetah
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1
Καλησπέρα, έχω κατεβάσει το iatakos v7 και όταν το προσπαθώ να το εγκαταστήσω στο PC μου, μου βγάζει τη γκρι οθόνη με το logo της apple και μου κάνει επανεκκίνηση, δοκίμασα και να γράψω -v αλλά πάλι το ίδιο, η σύνθεση του PC μου είναι:

Turbo-X laptop
http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook...o-Gi37-432.htm
Intel Core i3 CPU M 370 @ 2.40GHz
Motherbord Pegatron H36QR
Ram 4GB DDR3
ATI Radeon HD 5650 1GB
και ο επεξεργαστής έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών αλλά το μόνο που λέει(το CPU-Z) είναι Intel HD Graphics

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Reply With Quote
  #435  
Old 04-22-2011, 11:58 AM
mozart mozart is offline
Jaguar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 45
Quote:
Originally Posted by xristous View Post
Καλησπέρα, έχω κατεβάσει το iatakos v7 και όταν το προσπαθώ να το εγκαταστήσω στο PC μου, μου βγάζει τη γκρι οθόνη με το logo της apple και μου κάνει επανεκκίνηση, δοκίμασα και να γράψω -v αλλά πάλι το ίδιο, η σύνθεση του PC μου είναι:

Turbo-X laptop
http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook...o-Gi37-432.htm
Intel Core i3 CPU M 370 @ 2.40GHz
Motherbord Pegatron H36QR
Ram 4GB DDR3
ATI Radeon HD 5650 1GB
και ο επεξεργαστής έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών αλλά το μόνο που λέει(το CPU-Z) είναι Intel HD Graphics

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
φιλε τα x λαπτοπ εχουν θεματακι ακομα και με την εγκατασταση των win 7.
εχεις αναβαθμισμενο bios?
και μεχρι που φτανεις στην εγκατασταση?

acer aspire 6935g
snow leopard 10.6.7 vanilla x64
windows 7ultimate x64
kubuntu ultimate 2.9 x64
Reply With Quote
  #436  
Old 04-22-2011, 02:15 PM
tangon's Avatar
tangon tangon is offline
Tiger
 
Join Date: Jan 2010
Location: Athens, Persister
Posts: 301
Quote:
Originally Posted by xristous View Post
Καλησπέρα, έχω κατεβάσει το iatakos v7 και όταν το προσπαθώ να το εγκαταστήσω στο PC μου, μου βγάζει τη γκρι οθόνη με το logo της apple και μου κάνει επανεκκίνηση, δοκίμασα και να γράψω -v αλλά πάλι το ίδιο, η σύνθεση του PC μου είναι:

Turbo-X laptop
http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook...o-Gi37-432.htm
Intel Core i3 CPU M 370 @ 2.40GHz
Motherbord Pegatron H36QR
Ram 4GB DDR3
ATI Radeon HD 5650 1GB
και ο επεξεργαστής έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών αλλά το μόνο που λέει(το CPU-Z) είναι Intel HD Graphics

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Φίλε μου σε καλοσωρίζουμε κατ' αρχήν στην παρέα μας. Σου εύχομαι καλή δύναμη σε αυτό που λέμε hackintosh. Να ξέρεις ότι χρειάζεται υπομονή και πολύ ψάξιμο στο διαδύκτιο.

Έχουμε ακριβώς το ίδιο μηχάνημα (της κόρης μου είναι για να είμαι πιο σαφής) και προσπαθώ να το κάνω να δουλέψει. Για περισσότερες πληροφορίες υπάρχει εδώ ένα post ανοιγμένο από μένα:

http://osx86.co/f83/laptop-turbo-x-install-mac-t6916/

Μετά από αρκετό ψάξιμο κατέβασα μια έτοιμη διανομή την

SL_10.6.6i_by_Hazard

που με αυτή μπαίνει κανονικά αλλά σε ανάλυση 1024x768 χωρίς να μπορέσω να κάνω την κάρτα Intel HD Graphics να ανεβάσω ανάλυση.

Μάλλον το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω την δεύτερη κάρτα γραφικών (την ΑΤΙ) να την δει σαν πρώτη. Γι' αυτήν έχω βρει kext (driver αν θέλεις) την βλέπει σαν κάρτα με την σωστή RAM αλλά μέχρι εκεί.

Προσπάθησε με την παραπάνω διανομή και πές μας αν κάνεις τίποτα.

Motherboard: FOXCONN Intel G31MXP / Chipset ICH7
Memory: 4 GB 1066 MHz DDR2 SDRAM
Processor: Core2Quad @2.66GHz
Audio: ALC662
Graphic: nVidia GeForce GT220 1024 MB
Ethernet: Realtek RTL8111/8168

OS:10.8.2 Mountain Lion (64bit)
OS:10.7.5 Lion (64bit)
OS:10.6.8 Vanilla Kernel (64bit)

ipad2 WiFi 16GB white
Reply With Quote
  #437  
Old 07-13-2011, 01:36 PM
taitienitsa taitienitsa is offline
Cheetah
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 1
Χαίρεται κ από εμένα!!!

Αν κάποιος γνωρίζει. Μπορώ να βάλω mac os σε αυτό το laptop http://h10010.www1.hp.com/wwpc/me/en...7-5091196.html ???
Reply With Quote
  #438  
Old 02-25-2013, 12:20 PM
SomniusX's Avatar
SomniusX SomniusX is offline
 
Join Date: Jul 2009
Location: Greece
Posts: 654
καλημέρα ελληνική κοινότητα να ξέρετε έχουμε κάνει πάσα κι έχουμε μεταφερθεί σιγά σιγά στο γειτονικό φόρουμ με περισσότερη κίνηση και σχετικά..

ρίξτε μια ματιά στο OSx86.net
κι έχει ετοιμαστεί Ελληνικός τομέας κι εκεί
http://www.osx86.net/917-955-955-951-957-953-954-940/

Ιδιοκτήτης του HellasProject.com
(Παλιό nickname Bloodiator)

Ζήτω η Ελλάδα ρεεεε!!! | Ελληνικό Thread Συζητήσεων [link] @ InfiniteMac
Hellenic (Greek) Section Moderator
Working Retail Snow Leopard 10.6.1 (with buggy DSDT, Soon Dual boot with Vista 64bit for Gaming)
Mobo GA-EP45-UD3LR F7, CPU Core 2 Duo E8400, RAM Kingston 4GB PC8500 1066MHZ HyperX
VGA
MSI N250GTS Twin Frozr 1G OC (EFI), Sound Voodoo HDA 64bit (ACL888 & ALC889)
Reply With Quote
  #439  
Old 03-10-2015, 07:59 PM
macnerd macnerd is offline
Cheetah
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 1
Γειά! Καιρό έχουμε να τα πούμε!


Reply With Quote
Reply
Thread Tools
Display Modes