InfiniteMac OSx86  


Reply
 
Thread tools Display modes
  #1  
Old 07-28-2011, 10:56 AM
apostatis apostatis is offline
Jaguar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 33
εγκατασταση mac σε pc

καλησπερα
εχω αυτο το pc και θα ηθελα να εγκαταστησω
macintosh ωστε να εχω 2 λειτουργικα συστηματα μαζι με τα windows
κατα ποσο υπαρχει συμβατοτητα και πως γινεται?

Intel Core 2 Duo E6700, 2666 MHz
Motherboard Asus P5K
ATI Radeon Hd2400 series
Creative SB X-Fi XtremeGamer Sound Card
Memory 2gb
hard disk Western digital 320gb

ευχαριστω
Reply With Quote
  #2  
Old 07-28-2011, 01:42 PM
komos komos is offline
Cheetah
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 11
εν ταχει γινεται και ευκολα κιολας
για λεπτομερειες για το πως κανε αναζητηση στο παρον φορουμ
Reply With Quote
  #3  
Old 07-29-2011, 11:15 AM
apostatis apostatis is offline
Jaguar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 33
Quote:
Originally Posted by komos View Post
εν ταχει γινεται και ευκολα κιολας
για λεπτομερειες για το πως κανε αναζητηση στο παρον φορουμ
τι διαφορες εχει η εγκατασταση idened απο τα κανονικα mac εκτος
απο οτι ειναι προσαρμοσμενη για no apple pc?
Reply With Quote
  #4  
Old 07-29-2011, 01:47 PM
komos komos is offline
Cheetah
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 11
δεν νομιζω να υπαρχει κανεις αρκετα βλαμενος για να βαλει ideneb σε mac
φυσικα και ειναι για pc αρκει να διαβασεις τις οδηγιες
Reply With Quote
  #5  
Old 07-31-2011, 11:20 PM
mslave mslave is offline
Cheetah
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 13
καταρχάς καλησπέρα από μένα... εγώ σαν μητρική έχω πλέον την Asus P5k SE και παλιότερα είχα ταλαιπωρηθεί και ποτέ δεν κατάφερα να περάσω τα σε αυτήν την μητρική πριν από 2 χρόνια περίπου ανακάλυψα ότι φταίει πως η μητρική μου δεν είχε AHCI οπότε πείρα μια φτηνή μητρική Gigabyte "http://www.skroutz.gr/s/62299/Gigabyte-GA-G31M-ES2L.html" στα 45 και καθάρισα αλλά πρόσφατα σε ένα φόρουμ για Bios βρήκα μια Patched έκδοση Bios... οπότε αν έχεις μητική με AHCIόλα βαίνουν καλός και θα περάσεις Snow Leopard h Lion χωρίς πολα ζόρια
Reply With Quote
  #6  
Old 11-08-2011, 02:53 PM
apostatis apostatis is offline
Jaguar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 33
καλησπερα και παλι
μετα την πρωτη δοκιμη με iatkos φτανω στο σημειο που επιλεγουμε το δισκο για να κανουμε erase
μονο που εμενα δεν εμφανιζει κανεναν απο τους 2 δισκους
μηπως γιατι ειναι IDE και οχι ACHI?
αν φταει αυτο πως λυνεται μια και στο bios δεν μου δινει επιλογη ACHI αλλα μονο IDE
μονο με crossflash?
ξερει καποιος πως ακριβως γινεται?
τι προβληματα μπορει να εχω αν ενεργοποιηθει το achi?
Reply With Quote
  #7  
Old 11-10-2011, 11:29 AM
apostatis apostatis is offline
Jaguar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 33
τελικα λυθηκε το προβλημα με ενα αρχειο bios 1201 που κατεβασα απο το φορουμ της asus και οχι απο το σαιτ της με τους οδηγους της μητρικης και του bios


Reply With Quote