InfiniteMac OSx86  


Reply
 
Thread tools Display modes
  #1  
Old 11-10-2011, 01:23 PM
apostatis apostatis is offline
Jaguar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 33
λιγη βοηθεια για Hackintosh

καλησπερα και παλι
με νεο θεμα για νεες αποριες
οπως ειχα πει το pc μου ειναι
Intel Core 2 Duo E6700, 2666 MHz
Motherboard Asus P5K
ATI Radeon Hd2400 series
Creative SB X-Fi XtremeGamer Sound Card
Memory 2gb
hard disk Western digital 320gb
αφου τυφλωθηκα να αποκτησω AHCI
ξεκινησα λοιπον τις δοκιμες με το MacOS X Snow Leopard 10.6.6 by Hazzard(το ιδιο ειναι με το iatkos s3 v2????) αλλα κολλαει ενα λεπτο πριν τελειωσει η εγκατασταση
στο σημειο βεβαια που διαλεγουμε drivers γινεται πανικος
τι θα πρεπει να διαλεξω βαση του συστηματος μου και ποια εκδοση Hackintosh
να προτιμησω?
ευχαριστω εκ των πρωτερων
Reply With Quote
  #2  
Old 11-10-2011, 06:04 PM
tangon's Avatar
tangon tangon is offline
Tiger
 
Join Date: Jan 2010
Location: Athens, Persister
Posts: 301
Καλωσόρισες στην παρέα μας apostatis

Η μητρική σου από ότι είδα έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:
Chipset:Intel P35 / ICH9
JMicronŽ JMB363 PATA and SATA controller
Intel Socket 775

Αν πας σε αυτή τη διεύθυνση

http://wiki.osx86project.org/wiki/in...CL_10.6.6#Asus

θα βρεις μια παρόμοια μητρική με τη δική σου. Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις τα kexts που υπάρχουν εκεί και να απενεργοποιήσεις όποια από την διανομή (MacOS X Snow Leopard 10.6.6 by Hazzard) είναι ενεργοποιημένα και δεν τα χρειάζεσαι.

Η άλλη διανομή που γράφεις είναι iatkos s3 v2 10.6.7 αν δεν κάνω λάθος. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις και αυτή αν με την πρώτη δεν βγάλεις άκρη.

Πάντως όπως κάνουμε όλοι δοκιμάσουμε αρκετές φορές για να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Motherboard: FOXCONN Intel G31MXP / Chipset ICH7
Memory: 4 GB 1066 MHz DDR2 SDRAM
Processor: Core2Quad @2.66GHz
Audio: ALC662
Graphic: nVidia GeForce GT220 1024 MB
Ethernet: Realtek RTL8111/8168

OS:10.8.2 Mountain Lion (64bit)
OS:10.7.5 Lion (64bit)
OS:10.6.8 Vanilla Kernel (64bit)

ipad2 WiFi 16GB white
Reply With Quote
  #3  
Old 11-10-2011, 09:57 PM
apostatis apostatis is offline
Jaguar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 33
καλως σας βρηκα και ευχαριστω για τον χρονο σου φιλε tangon μιας και απο οτι εχω δει εισαι απο τους λιγους με υπομονη και που διαθετουν χρονο να ασχοληθουν με νεους χρηστες σε αυτα τα θεματα
ας σε εκμεταλλευτω λοιπον λιγο....πλακα κανω
εχω κανει ηδη αρκετες αποτυχημενες δοκιμες λογω το οτι δεν εχω μπει στο κλιμα
ξερεις αυτοι που τα γνωριζουν καλα δεν σημαινει οτι μπορουν να στα μεταφερουν κιολας
απλα για να καταλαβω κι εγω
lion και leopard ειναι οι 2 εκδοσεις λειτουργικου της apple,σωστα?
iatkos,idened και αλλα τι ακριβως ειναι?παραποιημενα mac για pc 'η τροπος εγκαταστασης?
τα αλλα παλι iboot,my hack,MultiBeast ti einai?ο τροπος εγκαταστασης?
ακαδημαικες γνωσεις για να πιασω το νοημα
kexts ειναι κατι σαν τους drivers?
ποια θεωρεις παρομοια με την δικια μου την p5kc?
σε ευχαριστω

Last edited by apostatis; 11-10-2011 at 10:04 PM.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-10-2011, 11:40 PM
tangon's Avatar
tangon tangon is offline
Tiger
 
Join Date: Jan 2010
Location: Athens, Persister
Posts: 301
Quote:
Originally Posted by apostatis View Post
lion και leopard ειναι οι 2 εκδοσεις λειτουργικου της apple,σωστα?
Σωστά. Το Leopard (Snow Leopard) είναι το προτελευταίο λειτουργικό της Apple και έχει φτάσει στην έκδοση 10.6.8. Το Lion είναι το τελευταίο λειτουργικό και είναι το 10.7.2

Quote:
Originally Posted by apostatis View Post
iatkos,idened και αλλα τι ακριβως ειναι?παραποιημενα mac για pc 'η τροπος εγκαταστασης?
τα αλλα παλι iboot,my hack,MultiBeast ti einai?ο τροπος εγκαταστασης?
Το iATKOS ή το iDeneb είναι οι λεγόμενες "διανομές" για να μπορέσεις να κάνεις εγκατάσταση σε ΜΗ mac μηχανήματα, αλλά σε απλά PCs. Η εγκατάσταση γίνεται ή από το ίδιο το DVD της εκάστοτε διανομής (iATKOS ή iDeneb) ή με τη βοήθεια των άλλων που γράφεις (iboot, my hack, MultiBeast).

Αν τώρα θέλεις να κάνεις από Original λειτουργικό της Apple ο τρόπος εγκατάστασης είναι με την βοήθεια των: iboot, my hack, MultiBeast. Υπάρχουν αρκετοί οδηγοί που μπορείς να βρεις googlάροντας

Quote:
Originally Posted by apostatis View Post
kexts ειναι κατι σαν τους drivers?
Ακριβώς τα kexts είναι τα αντίστοιχα drivers των Windows.

Η διεύθυνση που σου έδωσα σε προηγούμενο post είναι ένα site με αναφορές διαφόρων μητρικών που έχει γίνει επιτυχής εγκατάσταση κάποιας διανομής. Εκεί υπάρχει και η μητρική σου η οποία είναι σχεδόν ίδια με αυτή που υπάρχει εκεί. Διάβασε λίγο να καταλάβεις πως γίνεται η εγκατάσταση.

Και εδώ είμαστε πάλι.

Motherboard: FOXCONN Intel G31MXP / Chipset ICH7
Memory: 4 GB 1066 MHz DDR2 SDRAM
Processor: Core2Quad @2.66GHz
Audio: ALC662
Graphic: nVidia GeForce GT220 1024 MB
Ethernet: Realtek RTL8111/8168

OS:10.8.2 Mountain Lion (64bit)
OS:10.7.5 Lion (64bit)
OS:10.6.8 Vanilla Kernel (64bit)

ipad2 WiFi 16GB white
Reply With Quote
  #5  
Old 11-11-2011, 11:53 AM
apostatis apostatis is offline
Jaguar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 33
μαλιστα!!!τωρα ειναι ολα ξεκαθαρα!!!σ'ευχαριστω
στο site που μου δινεις δεν εχει την δικια μου p5k αλλα η πιο κοντινη βαση των στοιχειων που μου ειπες
Chipset:Intel P35 / ICH9
JMicronŽ JMB363 PATA and SATA controller
Intel Socket 775
μοιαζει να ειναι η p5kc.σωστα?
αν ναι να ακολουθησω τις οδηγιες εκει και να κανω ολες τις ρυθμισεις που λεει στο bios?
εχω win 7 στον αλλο δισκο δεν νομιζω να εχει προβλημα μετα τις ρυθμισεις του bios?
το εχω γυρισει σε AHCI αφου πρωτα ρυθμισα το regedit
Reply With Quote
  #6  
Old 11-11-2011, 12:54 PM
tangon's Avatar
tangon tangon is offline
Tiger
 
Join Date: Jan 2010
Location: Athens, Persister
Posts: 301
Ναι έτσι είναι με την μητρική. Δεν είναι ακριβώς ίδια με τη δική σου αλλά έχουν πολλά κοινά στοιχεία μεταξύ τους.

Για το θέμα του BIOS δεν μπορώ να σου πω τί θα κάνεις, θα πρέπει να πειραματιστείς. Δεν ξέρω αν θα σου κάνει πρόβλημα στον δίσκο των Windows με τις αλλαγές του BIOS. Σημείωσε τί αλλαγές θα κάνεις για να μπορείς να τις επαναφέρεις σε περίπτωση που έχεις πρόβλημα με τα Windows. Θέλω να πιστεύω ότι σε διαφορετικό δίσκο θα βάλεις το Mac OSX, και όχι σε partition των Windows?

Αν δεν πειραματιστείς δεν μπορει κανένας να σου πει τί αποτέλεσμα θα έχεις. Στην δική μου μητρική δεν έχω πειράξει τίποτε από BIOS και μπορώ να ξεκινάω είτε σε Win7 είτε σε Mac. Αλλά είπαμε άλλη η δική μου μητρική, άλλη η δική σου.

Εγώ, όπως και άλλοι φαντάζομαι, έχω πειραματιστεί ξανά και ξανά και έχω φάει ώρες μέχρι να το κάνω να δουλέψει σωστά. Γι' αυτό προχώρα και βλέπεις!

Motherboard: FOXCONN Intel G31MXP / Chipset ICH7
Memory: 4 GB 1066 MHz DDR2 SDRAM
Processor: Core2Quad @2.66GHz
Audio: ALC662
Graphic: nVidia GeForce GT220 1024 MB
Ethernet: Realtek RTL8111/8168

OS:10.8.2 Mountain Lion (64bit)
OS:10.7.5 Lion (64bit)
OS:10.6.8 Vanilla Kernel (64bit)

ipad2 WiFi 16GB white
Reply With Quote
  #7  
Old 11-11-2011, 12:57 PM
apostatis apostatis is offline
Jaguar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 33
πειραζω λοιπον bios ξεκιναω με iatkos αυτη τη φορα και βλεπουμε
Reply With Quote
  #8  
Old 11-11-2011, 03:09 PM
apostatis apostatis is offline
Jaguar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 33
λοιπον κατι πετυχαμε!!!
καταφερα να περασω το iatkos s3 v2 χωρις iboot
το ιντερνετ το εφτιαξα και τον ηχο της ενσωματωμενης καρτα στην μητρικη
καλα φαινονται προς το παρον τα πραγματα
2 μου λειπουν μονο
ATI Radeon Hd2400 series
Creative SB X-Fi XtremeGamer Sound Card
αν μπορειτε να βοηθησετε με οδηγους σας παρακαλω
γιατι στη οθονη εχει 1024χ768
και να σημειωσω οτι δεν επελεξα σχεδον τιποτα απο τους οδηγους κατα την εγκατασταση
γιατι απλα δεν εβγαλα ακρη
Reply With Quote
  #9  
Old 11-12-2011, 12:39 PM
apostatis apostatis is offline
Jaguar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 33
ετρεξα αυτο
Used Netkas Newest Natit -->here from Feb. 26 along with editing ATIRadeonX2000.kext with Dev ID 94c3
που βρηκα εδω http://wiki.osx86project.org/wiki/in...L_10.5.4#ATI_2
και απο1024χ768 την αναλυση μου την πηγε 1280χ1024 αλλα συνεχιζει να μην ανοιγει φωτο
πως θα την αυξησω κι αλλο???

Last edited by apostatis; 11-12-2011 at 12:57 PM.
Reply With Quote
  #10  
Old 11-12-2011, 08:09 PM
Anemos2006 Anemos2006 is offline
Puma
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 22
Quote:
2 μου λειπουν μονο
ATI Radeon Hd2400 series
Ασε με την ATI Radeon Hd εχω αγανακτηση μακαρη να βγει το iΑΤΙΚΟΣ L2 μπας και δουμε ασπρο φως.στο τουνελ....


Reply With Quote
Reply
Thread Tools
Display Modes