InfiniteMac OSx86  


Reply
 
Thread tools Display modes
  #11  
Old 11-12-2011, 11:53 PM
apostatis apostatis is offline
Jaguar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 33
Quote:
Originally Posted by Anemos2006 View Post
Ασε με την ATI Radeon Hd εχω αγανακτηση μακαρη να βγει το iΑΤΙΚΟΣ L2 μπας και δουμε ασπρο φως.στο τουνελ....
τι θα γινει με αυτο δηλαδη?
lion εχεις δοκιμασει?
αληθεια αλλη εκδοση τα leopard και αλλη τα snow leopard?
γιατι διαβασα οτι στα leopard οχι στα snow δουλευει κανονικα η ati hd
Reply With Quote
  #12  
Old 11-13-2011, 01:04 AM
apostatis apostatis is offline
Jaguar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 33
νεα δοκιμη με iBoot + MultiBeast και Mac OS X Snow Leopard Retail DVD
αλλα αυτο οσο κι αν ακολουθησα πιστα τις οδηγιες δεν ελεγε να προχωρησει περα απο την αρχικη οθονη με το μηλο και το συμβολο που γυριζει
Reply With Quote
  #13  
Old 11-14-2011, 07:25 PM
tangon's Avatar
tangon tangon is offline
Tiger
 
Join Date: Jan 2010
Location: Athens, Persister
Posts: 301
Quote:
Originally Posted by apostatis View Post
...αληθεια αλλη εκδοση τα leopard και αλλη τα snow leopard?
γιατι διαβασα οτι στα leopard οχι στα snow δουλευει κανονικα η ati hd
Leopard 10.5.x
Snow Leopard 10.6.x

Για πες μου η κάρτα γραφικών σου τί VRAM έχει;

Θέλω να κάνω μία δοκιμή μήπως και σου δουλέψει.

Motherboard: FOXCONN Intel G31MXP / Chipset ICH7
Memory: 4 GB 1066 MHz DDR2 SDRAM
Processor: Core2Quad @2.66GHz
Audio: ALC662
Graphic: nVidia GeForce GT220 1024 MB
Ethernet: Realtek RTL8111/8168

OS:10.8.2 Mountain Lion (64bit)
OS:10.7.5 Lion (64bit)
OS:10.6.8 Vanilla Kernel (64bit)

ipad2 WiFi 16GB white
Reply With Quote
  #14  
Old 11-14-2011, 11:36 PM
apostatis apostatis is offline
Jaguar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 33
η καρτα ειναι η HD2400PRO 1GB RAM κρινοντας απο τα catalyst control center
δες κι εδω http://forum.chip.co.id/gecube-ati-r...permemory.html που αναφερει 256 DDR2 - 1GB HyperMemory
δοκιμασα και το ipc mac os x leopard 10.5.6 αλλα οταν τσεκαρα κατα την εγκατασταση τους οδηγους που ειχε για ati radeon hd 2400 pcie ολοκληρωνε την εγκαταστασα και οταν πηγιανε να ανοιξει εβγαζε κατι μλπε γραμμες και εχανε το σημα απο την οθονη
οταν ομως δεν επελεξα τους οδηγους εκανε κανονικα εγκατασταση και ανοιξε στα mac με αναλυση βεβαια 1024χ768

Last edited by apostatis; 11-14-2011 at 11:38 PM.
Reply With Quote
  #15  
Old 11-15-2011, 08:10 AM
tangon's Avatar
tangon tangon is offline
Tiger
 
Join Date: Jan 2010
Location: Athens, Persister
Posts: 301
Quote:
Originally Posted by apostatis View Post
η καρτα ειναι η HD2400PRO 1GB RAM κρινοντας απο τα catalyst control center
δες κι εδω http://forum.chip.co.id/gecube-ati-r...permemory.html που αναφερει 256 DDR2 - 1GB HyperMemory
δοκιμασα και το ipc mac os x leopard 10.5.6 αλλα οταν τσεκαρα κατα την εγκατασταση τους οδηγους που ειχε για ati radeon hd 2400 pcie ολοκληρωνε την εγκαταστασα και οταν πηγιανε να ανοιξει εβγαζε κατι μλπε γραμμες και εχανε το σημα απο την οθονη
οταν ομως δεν επελεξα τους οδηγους εκανε κανονικα εγκατασταση και ανοιξε στα mac με αναλυση βεβαια 1024χ768
Το θέμα είναι η δική σου κάρτα τί λέει. Γιατί μπορεί να είναι 256 Mb VRAM. Αυτό μπορείς να το τσεκάρεις μέσα από τα Windows αν δεν είσαι σίγουρος.

Άλλες δύο πληροφορίες: τί λειτουργικό έχεις βάλει τώρα, και αν μπορείς να βρεις το αρχείο com.apple.Boot.plist. Για να σε βοηθήσω θα πρέπει να είναι μέσα στο φάκελο Extra που βρίσκεται μέσα στον δίσκο σου.

Και κάτι τελευταίο. Τί εξόδους έχει η κάρτα γραφικών πχ. dvi-i/dvi-i, vga/dvi-i; και με ποιά έξοδο έχεις συνδέσει την οθόνη σου.

Motherboard: FOXCONN Intel G31MXP / Chipset ICH7
Memory: 4 GB 1066 MHz DDR2 SDRAM
Processor: Core2Quad @2.66GHz
Audio: ALC662
Graphic: nVidia GeForce GT220 1024 MB
Ethernet: Realtek RTL8111/8168

OS:10.8.2 Mountain Lion (64bit)
OS:10.7.5 Lion (64bit)
OS:10.6.8 Vanilla Kernel (64bit)

ipad2 WiFi 16GB white

Last edited by tangon; 11-15-2011 at 10:12 AM.
Reply With Quote
  #16  
Old 11-15-2011, 12:00 PM
apostatis apostatis is offline
Jaguar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 33
εχει vga,hdmi,dvi και την εχω συνδεμενη στο dvi
η μνημη ειναι 256mb
τωρα δεν εχω καποιο λειτουργικο mac αφου δοκιμασα και ipc leopard 10.5.6
και ειχα το ιδιο θεμα με την καρτα
θα δοκιμασο τωρα το iatkos l1
Reply With Quote
  #17  
Old 11-16-2011, 12:17 AM
apostatis apostatis is offline
Jaguar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 33
δοκιμασα και το iatkos l1 αλλα ενω τελειωνει επιτυχως την εγκατασταση οταν ξεκιναει να ανοιξει μενει στην γκρι οθονη με το μηλο και το συμβολο που γυριζει
Reply With Quote
  #18  
Old 11-16-2011, 11:56 AM
tangon's Avatar
tangon tangon is offline
Tiger
 
Join Date: Jan 2010
Location: Athens, Persister
Posts: 301
Για να δεις τί φταίει κάνε το εξής: μόλις φορτώσει τον chameleon με τους δίσκους, πληκτρολόγισε

-v και enter (πρίν φύγει αυτή η κάρτα).

Θα ξεκινήσει να σου δείχνει σε Unix τί φορτώνει και κάποια στιγμή θα σταματήσει να "γράφει". Δες πού σου σταματάει και τί "γράφει" και ψάξε στο google να δεις μήπως υπάρχει κάποια λύση.

Motherboard: FOXCONN Intel G31MXP / Chipset ICH7
Memory: 4 GB 1066 MHz DDR2 SDRAM
Processor: Core2Quad @2.66GHz
Audio: ALC662
Graphic: nVidia GeForce GT220 1024 MB
Ethernet: Realtek RTL8111/8168

OS:10.8.2 Mountain Lion (64bit)
OS:10.7.5 Lion (64bit)
OS:10.6.8 Vanilla Kernel (64bit)

ipad2 WiFi 16GB white
Reply With Quote
  #19  
Old 11-16-2011, 01:29 PM
apostatis apostatis is offline
Jaguar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 33
για δες και πεσε μου αν βγαζεις ακρη με τοσα failed
http://imageshack.us/photo/my-images/856/img3033t.jpg/
Reply With Quote
  #20  
Old 11-16-2011, 02:09 PM
tangon's Avatar
tangon tangon is offline
Tiger
 
Join Date: Jan 2010
Location: Athens, Persister
Posts: 301
Ναι εντάξει, έχω δει και πιο πολλά failed. Όμως από ότι βλέπω σου έχει αναγνωρίσει για παράδειγμα την κάρτα FireWire με max speed 400. Ακόμα λέει ότι το σύστημα έχει αναγνωρίσει ότι ο επεξεργαστής σου είναι στα 64Bit (Kernel is LP64).

Για μένα δύο είναι τα βήματα που θα έκανα. Το ένα είναι να κοίταζα να βρω λύση σε αυτό που σου βγάζει στο τέλος, ότι σταματάει στο:

ACPI_SHC_PlatformPlugin

Αν δεν βρεις λύση εγώ θα πρότεινα να περάσεις ένα σύστημα που σου δουλεύει ώστε να καταλάβεις ποιά kext χρειάζεται και να προχωρήσεις σε ένα πιο πάνω σύστημα αν θέλεις. Έτσι κάνουν οι περισσότεροι αλλά αυτό έκανα κι εγώ.

Η κάρτα γραφικών που έχεις αποτελεί πρόβλημα για τα hackintosh. Είναι λίγο δύσκολο να την κάνεις να δουλέψει. Παρόλα αυτά σου έχω γράψει πιο πάνω έναν τρόπο μήπως και την κάνουμε να δουλέψει. Να προσπαθήσουμε τουλάχιστον.

Αυτά από μένα περιμένω τις παρατηρήσεις σου.



Motherboard: FOXCONN Intel G31MXP / Chipset ICH7
Memory: 4 GB 1066 MHz DDR2 SDRAM
Processor: Core2Quad @2.66GHz
Audio: ALC662
Graphic: nVidia GeForce GT220 1024 MB
Ethernet: Realtek RTL8111/8168

OS:10.8.2 Mountain Lion (64bit)
OS:10.7.5 Lion (64bit)
OS:10.6.8 Vanilla Kernel (64bit)

ipad2 WiFi 16GB white
Reply With Quote
Reply
Thread Tools
Display Modes