InfiniteMac OSx86  


Reply
 
Thread tools Display modes
  #1  
Old 01-23-2012, 09:09 PM
snik3 snik3 is offline
Cheetah
 
Join Date: Jan 2012
Location: greece
Posts: 7
Toshiba Satellite L40-18y

Είμαι κάτοχος του ακόλουθου Laptop.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905152

Εδώ και καιρό ήθελα να ξεφύγω απο τα windows και πλέον το πήρα απόφαση.

Κατέβασα το iatkos v7, κάνω boot απο το dvd, αλλά με το που μου βγάζει την οθόνη με το trademark της apple, τη γκρίζα οθόνη με το μηλαράκι κάνει απ'ευθείας restart και δε συνεχίζεται η εγκατάσταση.
Έκανα και τη διαδικασία με το f8 και το -v, αλλά και πάλι τα ίδια.Restart μετά απο λίγα δευτερόλεπτα.

Θα αγόραζα απ'ευθείας κάποιο macbook, αλλά δυστηχώς δεν έχω την οικονομική δυνατότητα.Ελπίζω να μπορείτε να με βοηθήσετε παιδιά γιατί θέλω να βιώσω και εγώ την εμπειρία ενός mac.

Κατεβάζω παράλληλα και το Snow Leopard 10.6.6 SSE2 SSE3 Intel Only by Hazard, μήπως υπάρξει κάποια βελτίωση στο πρόλημά μου.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reply With Quote
  #2  
Old 01-24-2012, 10:34 AM
snik3 snik3 is offline
Cheetah
 
Join Date: Jan 2012
Location: greece
Posts: 7
Με το καινούριο boot dvd δεν μου κάνει restart, αλλά μου πετάει panic messages και δεν συνεχίζει το setup, σταματάει.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-24-2012, 03:05 PM
snik3 snik3 is offline
Cheetah
 
Join Date: Jan 2012
Location: greece
Posts: 7
Εκανα download το ideneb, η εγκατασταση προχωραει κανονικα ομως στο disk utilities αφου κανω ολα τα υπολοιπα και πατησω erase μου βγαζει
Volume erase failed
Volume erase failed with the error:

Mediakit reports illogical request
Reply With Quote
  #4  
Old 01-24-2012, 03:55 PM
snik3 snik3 is offline
Cheetah
 
Join Date: Jan 2012
Location: greece
Posts: 7
Παιδιά σας παρακαλώ δώστε κάποια βοήθεια, κάνω ότι μπορώ αλλά βαδίζω σε μονοπάτια που δε γνωρίζω.
Reply With Quote
  #5  
Old 01-24-2012, 06:19 PM
tangon's Avatar
tangon tangon is offline
Tiger
 
Join Date: Jan 2010
Location: Athens, Persister
Posts: 301
Καλωσόρισες snik3 στην παρέα μας. Θα πρέπει να έχεις υπομονή και επιμονή για να hackαρεις το μηχάνημά σου.

Το laptop σου δεν το ξέρω αλλά εγώ θα ξεκινούσα με μια διανομή 10.6.x και όχι με μια 10.5.x

Στην περίπτωση που δεν ξεκινάει δοκίμασε να γράψεις, μόλις bootάρει και σε βγάλει στο hameleon, τα παρακάτω:

-v busratio= 20

υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει με αυτές τις εντολές.

Δοκίμασε και εδώ είμαστε πάλι. Να θυμάσαι να ξεκινάς με -v ώστε να βλέπεις πού σταματάει και να ψάχνεις στο google για λύση.

Motherboard: FOXCONN Intel G31MXP / Chipset ICH7
Memory: 4 GB 1066 MHz DDR2 SDRAM
Processor: Core2Quad @2.66GHz
Audio: ALC662
Graphic: nVidia GeForce GT220 1024 MB
Ethernet: Realtek RTL8111/8168

OS:10.8.2 Mountain Lion (64bit)
OS:10.7.5 Lion (64bit)
OS:10.6.8 Vanilla Kernel (64bit)

ipad2 WiFi 16GB white
Reply With Quote
  #6  
Old 01-24-2012, 07:32 PM
snik3 snik3 is offline
Cheetah
 
Join Date: Jan 2012
Location: greece
Posts: 7
Με το 10.6.6 εχω μηνυματα panic παλι και δεν μπαινει καθολου στο setup.
Θα βαλω φωτογραφιες που τραβηξα
Reply With Quote
  #7  
Old 01-24-2012, 07:45 PM
snik3 snik3 is offline
Cheetah
 
Join Date: Jan 2012
Location: greece
Posts: 7




http://imageshack.us/f/851/20120124202719.jpg

http://imageshack.us/f/35/20120124202730.jpg
Reply With Quote
  #8  
Old 01-24-2012, 07:57 PM
tangon's Avatar
tangon tangon is offline
Tiger
 
Join Date: Jan 2010
Location: Athens, Persister
Posts: 301
Οι φωτογραφίες που ανέβασες δεν είναι καθαρές και δεν πιάνουν όλη την οθόνη για να καταλάβω τί σου βγάζει το unix ως πρόβλημα panic.

Μπορείς να διαβάσεις αν σου βγάζει κάποιο συγκεκριμένο μήνυμα;

Motherboard: FOXCONN Intel G31MXP / Chipset ICH7
Memory: 4 GB 1066 MHz DDR2 SDRAM
Processor: Core2Quad @2.66GHz
Audio: ALC662
Graphic: nVidia GeForce GT220 1024 MB
Ethernet: Realtek RTL8111/8168

OS:10.8.2 Mountain Lion (64bit)
OS:10.7.5 Lion (64bit)
OS:10.6.8 Vanilla Kernel (64bit)

ipad2 WiFi 16GB white
Reply With Quote
  #9  
Old 01-24-2012, 08:30 PM
snik3 snik3 is offline
Cheetah
 
Join Date: Jan 2012
Location: greece
Posts: 7
Quote:
Originally Posted by tangon View Post
Οι φωτογραφίες που ανέβασες δεν είναι καθαρές και δεν πιάνουν όλη την οθόνη για να καταλάβω τί σου βγάζει το unix ως πρόβλημα panic.

Μπορείς να διαβάσεις αν σου βγάζει κάποιο συγκεκριμένο μήνυμα;
panic( cpu 0 caller 0x2aa72f) :"rtclock_init panic 0"
Debugger called: <panic>

βασικά τί θέλεις περίπου να σου πω αν μου γράφει;
δεν γίνεται να βαλω τη 10.5.7 και να φτιάξω το wifi μου έτσι ώστε να κάνω update μέσα απο τα εγκατεστημενα mac στη 10.6.6;
μου φαίνεται πιο εύκολο αν καταφέρουμε και ξεπεράσουμε το πρόβλημα με τον δίσκο που δε μου κάνει erase στο ideneb.

πάντως φίλε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τη βοήθεια σου.
Reply With Quote
  #10  
Old 01-24-2012, 08:48 PM
tangon's Avatar
tangon tangon is offline
Tiger
 
Join Date: Jan 2010
Location: Athens, Persister
Posts: 301
Πρέπει να βάλουμε τα πράγματα σε σωστή βάση.

Το τί πρέπει να γράφει δεν μπορώ να σου πώ, πάντως αυτό που μου γράφεις στο post σου δεν μου λέει κάτι. Για παράδειγμα μπορεί να σου βγάλει κάτι τέτοιο:

nstat_lookup_entry failed 2 ή

com.apple.drive.AjppleACPIPlatform (δηλαδή ότι αυτό το ενοχλεί κλπ)

Όπως σου είπα και πιο πάνω θέλει υπομονή σε αυτό που λέμε hackintosh. Υπάρχει περίπτωση να μην κάνει η συγκεκριμένη διανομή του 10.6.6.

Αναβάθμιση κάνεις μόνο από 10.6.1 έως 10.6.8 για παράδειγμα. Δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση από 10.5.x σε 10.6.x, ούτε από 10.6.x σε 10.7.x



Motherboard: FOXCONN Intel G31MXP / Chipset ICH7
Memory: 4 GB 1066 MHz DDR2 SDRAM
Processor: Core2Quad @2.66GHz
Audio: ALC662
Graphic: nVidia GeForce GT220 1024 MB
Ethernet: Realtek RTL8111/8168

OS:10.8.2 Mountain Lion (64bit)
OS:10.7.5 Lion (64bit)
OS:10.6.8 Vanilla Kernel (64bit)

ipad2 WiFi 16GB white
Reply With Quote