InfiniteMac OSx86  


Reply
 
Thread tools Display modes
  #1  
Old 11-10-2010, 04:49 AM
jburr008 jburr008 is offline
Cheetah
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 1
Wont Reboot after install

Hi,

These are my specs:

AMD 955BE
ga-ma785gm-us2h
4gb DDR2 800
ATI 5670 512mb

I managed to complete the install of iDeneb 1.6 10.5.8. After the install, it gives me that green check mark and says I have to reboot. After that I am stuck on what to do. After it restarts, I tried booting from HDD. When it does that, Chameleon starts and I have the option to choose osx. When I select it, the screen flashes white for half a second, and then reboots. Am I missing something? Im hitting my head on my desk now trying to figure this out.


To help in the trouble shooting:

During partitioning I chose Journaled...I made sure that it was MBR...I chose voodoo. I set my Bios to AHCI. Chose Apple atiATA, and seatbelt.
I dont know what else to do. If someone has encountered this situation before please do tell me how to actually boot osx from my hard drive.

Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-23-2011, 07:29 PM
lanceomni's Avatar
lanceomni lanceomni is offline
 
Join Date: Nov 2008
Location: Florida, US
Posts: 521
jburr,

Have you tried any boot-flags. Try to use:
Code:
-v -x
If it starts to load but hangs on a particular line, post back.



MOBO: Z77MX-QUO-AOS CPU: Core i7 3770K GPU: MSI N760 TF 2GD5/OC Case: Modded MacPro2,1
Memory: 32GB Corsair Vengeance (CMY32GX3M4A1600C9) Wifi: Airport Extreme bcm94321MCA BIOS: HermitCrab Labs H3A.816M
Monitor: AOC Q2963Pm 29" WFHD 2560x1080 21:9
Interests: KDE on Apple Darwin, Keeping it real with the command line, Helping those that help themselves
Reply With Quote