InfiniteMac OSx86  

Nice: Get free cryptocurrency tokens (WCX). About ~$10 worth. Claim here. Enjoy!

Reply
 
Thread tools Display modes
  #1  
Old 10-21-2011, 09:56 PM
nocturnal nocturnal is offline
Cheetah
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 2
Asus m4n68t-m le v2 ..

mobo ASUS M4N68T-M LE V2
scocket AM3,
chipset Geforce7025/NVIDIA nForce 630a
AMD Phenom II X2 555 BE
500 GB SATA WD HDD
4GB DDR3 RAM 1300 Mhz
PS/2 mouse
1. i have tried OS X 10.4.6 patched[Intel-AMD], it doesnt boot into d DVD..
../.. restarts again n again..

2. after googling..ofcourse got one named Snow_Leopard_10.6.1-10.6.2_SSE2_SSE3_Intel_AMD_by_Hazard doesnt boot too


3. tried installing SnowOSXUniFlash1.0 through USB flash drive ....v hav movement
entered voodoo -v -x32 fsb=160000000 busratio=20 arch=i386 maxmem=4096


encountered error.....hmm

it says unable to initialize VIM
still waitin for root device....



4. atlast we hav succes.....LEO4all AMD gets through everything........
I am up and running with MAC osX 10.5.4............
but..... Nvidia ethernet card not yet found its kext.... tyrin.. for it!!






Last edited by nocturnal; 10-29-2011 at 07:50 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-27-2011, 03:53 AM
goriarell goriarell is offline
Cheetah
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 1
Have you tried nawcom mod cd yet?

You should try retail install with nawcom mod cd. I have your same motherboard and i have a successful install with it. If you have problems i am willing to help you out.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-25-2012, 10:58 AM
ricciolini ricciolini is offline
Cheetah
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 2
Mobo M4N68T-M-LE-V2 Snow Leoprad

Hi goriarell,

I have the same mobo and having a harsh time trying to install MAC OS.

Basically it doesn't start the installation at all. I tried with retail DVD and iBooot. Also different have Hazard isos but no luck so far.

Could you please give some tips?

Thanks,

Miguel
Reply With Quote
  #4  
Old 02-26-2012, 11:04 PM
todesto's Avatar
todesto todesto is offline
 
Join Date: Aug 2011
Location: Irvine
Posts: 66
when booting with nawcom CD, try following flag:
arch=i386 -force64 busratio=20 -v

When booting with Hazard DVD:
-v -F maxmem=4096 fsb=200000000 cpus=2 (<- cpus could be optional)

both works for me.



Moved to INTEL
i5-2500K / GA-Z77-DS3H / HD5770
OS X 10.7.4 all working!
Win 7 ultimate running on Parallel
Reply With Quote
  #5  
Old 03-01-2012, 12:34 AM
ricciolini ricciolini is offline
Cheetah
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 2
Thanks todesco! Will give it a go.

Cheers,
Reply With Quote
  #6  
Old 11-12-2012, 12:28 PM
nocturnal nocturnal is offline
Cheetah
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 2
@goriarell,

Thanks for your suggestion. I have succeeded in installing MAC on my system with Nawcom+ retail OS X 10.6

LAN : working fine
AUDIO : works too
QE/CI : video crashes while playing,mouse flickers; resolution:1024x768
RAM detected : 2 GB DDR2
processor : AMD phenom II 555 single core

&vrequired nawcom bootcd to log in into MAC

updated with 10.6.7 combo_update and installed legacy_kernel 10.6.6
Now,
reboots without nawcom boot cd
LAN :not recognised
AUDIO : HD audio detected
QE/CI: not working
RAM detected : 4 GB DDR2
processor : AMD phenom II 555 (2 cores)

Tried: NVenabler.kext,NVinject.kext,Graphic enabler=yes for in-built Graphics NVIDIA Geforce7025 (256MB) card

Found: nForce 0.62.13 kext for nForce630a Ethernet bult-in

Can you help with the graphics ??
Reply With Quote
  #7  
Old 11-12-2012, 01:09 PM
gils's Avatar
gils gils is offline
Panther
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 194
Quote:
Originally Posted by nocturnal View Post
@goriarell,

Thanks for your suggestion. I have succeeded in installing MAC on my system with Nawcom+ retail OS X 10.6

LAN : working fine
AUDIO : works too
QE/CI : video crashes while playing,mouse flickers; resolution:1024x768
RAM detected : 2 GB DDR2
processor : AMD phenom II 555 single core

&vrequired nawcom bootcd to log in into MAC

updated with 10.6.7 combo_update and installed legacy_kernel 10.6.6
Now,
reboots without nawcom boot cd
LAN :not recognised
AUDIO : HD audio detected
QE/CI: not working
RAM detected : 4 GB DDR2
processor : AMD phenom II 555 (2 cores)

Tried: NVenabler.kext,NVinject.kext,Graphic enabler=yes for in-built Graphics NVIDIA Geforce7025 (256MB) card

Found: nForce 0.62.13 kext for nForce630a Ethernet bult-in

Can you help with the graphics ??


Salut ,

Ta carte graphique intégrée ne fonctionnera pas sous OSX .

rajoutes une CG sur PCIE .



Macmini early 2006 /blanGsak 10.7.2
Acer 8930 G / core2duo T6500 / NV 9600 GS m / Lion 10.7.3 / ML 10.8.2 / w7/8
Asus M5A97pro / FX 8350 / Asus HD 7950 CUII v2
GA-78LMT SP2 / FX 6100 / P x4 960t / Sapphire HD 4850 1024
MSI K9neo v1 / Atlon 4800+/ Gigabyte HD 5450 512
test kernel 12.0 AMD

Tuto : http://www.hack-my-mac.fr/index.php/...fx-buldo#28896

CG opérationnelle : HD 5450 512 / HD 4850 1 / GT 610
Reply With Quote