InfiniteMac OSx86  


Reply
 
Thread tools Display modes
  #1  
Old 06-03-2011, 04:14 PM
kvasil kvasil is offline
Puma
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 18
παρακαλώ λίγο τα φώτα σας

Καλησπερα θα ηθελα λιγο τα φωτα σας
οπως εχω πει και παλαιοτερα εχω φτιαξει το μηχανημα και εχω τα εξεις
dell 23
gigabyte p35-ds4
cpu q6600
ssd vertex2 60gb
4 gb memory
ati 5770 saphire 1gb
εχω μεσα 10.6.7 και ολα πανε καλα. Ενα προβλημα εχω και αυτο το συνανταω οταν παω να τρεξω 1080p αρχεια μεγαλα πανω απο 10 gb
εχω διαβασει τα παντα αλλα δεν μπορω να βρω τι φταιει. Εχω δοκιμασει ολους του players
1 vlc 2 xbmc 3 plex 4 movist που μονο σε αυτο εχει τα λιγοτερα χασιματα στα frames.
Τι μπορει να φταιει ενω δεν μασαει με προγραμματα πολλα μαζι photoshop word ανοιγμενα ολα μαζι και παει κανονικα οταν τρεχω να δω μια ταινια σε full hd κολαει κανει frames εννοω.
Εδω φαινεται το μηχανημα οπως το βλεπει

Model Name: Mac Pro
Model Identifier: MacPro3,1
Processor Name: Quad-Core Intel Xeon
Processor Speed: 1,60 GHz
Number Of Processors: 1
Total Number Of Cores: 4
L2 Cache: 8 MB
Memory: 4 GB
Bus Speed: 1,07 GHz
Εδω μηπως πρεπει να αλλαξω κατι να φαινετια πιο μεγαλος μεσω του multibeast
Αν καποιος μπορει να με βοηθησει pls help
Reply With Quote
  #2  
Old 06-03-2011, 05:00 PM
karatsos's Avatar
karatsos karatsos is offline
Puma
 
Join Date: Sep 2010
Location: alexandroupolis
Posts: 15
θα μιλησω λιγο πιο γενικα...μιας και ειμαι ο τελευταιος εδω μεσα που θα ειχα κατι να πω για mac και αν πρεπει να αλλαξεις κατι.

Αυτο που εχω καταλαβει εγω απο την εμπειρια μου και το εχω συναντησει σε αρκετα μηχανηματα απο λαπτοπ μεχρι σταθερα γαιδουρια σε hardware ειναι οτι ολα τραβουσαν τσατσαρα με 1080 ριπς σε win αλλα και σε linux....το γιατι δεν το ξερω ουτε μπορω να υποψιαστω κατι....αλλα αφοτου το πηρα γραμμη πλεον αρκουμε στα 720.

Καθαρα εμπειρικα το λεω....μακαρι να ειναι κατι που μπορεις να αλλαξεις και να βλεπεις απροβληματιστα 1080.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-03-2011, 05:42 PM
kvasil kvasil is offline
Puma
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 18
έχεις δίκιο σε αυτο φιλε. και εγω τα βλεπω σε 720p αλλα δεν μπορω να καταλάβω τη μπορεί να φταίει το ίδιο σε win 7 παίζει απροβλημάτιστα
Reply With Quote
  #4  
Old 06-03-2011, 05:58 PM
kvasil kvasil is offline
Puma
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 18
αυτο μπορω να το ανεβάσω ξέρει κανενας Processor Speed: 1,60 GHz
Reply With Quote
  #5  
Old 06-03-2011, 07:38 PM
karatsos's Avatar
karatsos karatsos is offline
Puma
 
Join Date: Sep 2010
Location: alexandroupolis
Posts: 15
Να και κατι mac που ξερω να το πω....ξερω λοιπον οτι μπορεις να το ανεβασεις πειραζοντας το smbios.plist....αυτο που δεν ξερω ειναι αν η αλλαγη που θα γινει θα γινει επι του πρακτεους ή για το θεαθηναι.
Reply With Quote
  #6  
Old 06-04-2011, 11:54 AM
tangon's Avatar
tangon tangon is offline
Tiger
 
Join Date: Jan 2010
Location: Athens, Persister
Posts: 301
Παρόλο που δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα θα πω τις πρώτες μου σκέψεις.

Επειδή το να δεις ένα video αρχείο είναι θέμα της κάρτας γραφικών πρώτο από όλα, αν δηλαδή έχεις σετάρει την κάρτα σου σωστά, φαντάζομαι ότι εκεί υπάρχει το πρόβλημα.

Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις που δεν έχεις ενεργοποιήσει στην κάρτα γραφικών το QE-CI (graphic accelerator) δεν βλέπεις καθόλου video (δεν λειτουργεί το QuickTime player).

Αυτά από μένα, και πάλι λέω, αν δεν κάνω κάποιο λάθος.

Motherboard: FOXCONN Intel G31MXP / Chipset ICH7
Memory: 4 GB 1066 MHz DDR2 SDRAM
Processor: Core2Quad @2.66GHz
Audio: ALC662
Graphic: nVidia GeForce GT220 1024 MB
Ethernet: Realtek RTL8111/8168

OS:10.8.2 Mountain Lion (64bit)
OS:10.7.5 Lion (64bit)
OS:10.6.8 Vanilla Kernel (64bit)

ipad2 WiFi 16GB white
Reply With Quote
  #7  
Old 06-04-2011, 12:55 PM
kvasil kvasil is offline
Puma
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 18
ATI Radeon HD 5700 Series:

Chipset Model: ATI Radeon HD 5700 Series
Type: GPU
Bus: PCIe
PCIe Lane Width: x16
VRAM (Total): 1024 MB
Vendor: ATI (0x1002)
Device ID: 0x68b8
Revision ID: 0x0000
Displays:
DELL U2311H:
Resolution: 1920 x 1080 @ 60 Hz
Pixel Depth: 32-Bit Color (ARGB8888)
Main Display: Yes
Mirror: Off
Online: Yes
Rotation: Supported

την έχω σεταρει σωστά βλέπεις

Nα ρωτησω και κατι ακομα το openGL μεχρι ποια έκδοση υποστηρίζετε ? μεχρι 3,2 υποστηρίζει κάποια μετα τίποτα

Last edited by kvasil; 06-04-2011 at 01:36 PM.
Reply With Quote
  #8  
Old 06-05-2011, 11:51 AM
tangon's Avatar
tangon tangon is offline
Tiger
 
Join Date: Jan 2010
Location: Athens, Persister
Posts: 301
Όπως έχω πει και σε προηγούμενο post δεν έχω ασχοληθεί με το OpenGL.

Ψάχνοντας βρήκα ότι με αυτό το πρόγραμμα OpenGL_Extensions_Viewer_3.37 μπορείς να δεις τί OpenGL υπάρχει στον υπολογιστή σου. Το δικό μου φαίνεται παρακάτω:



Βέβαια υπάρχουν άρθρα που λένε ότι υπάρχει υποστήριξη του OpenGL 3 στο σύστημα 10.6.3 και πάνω. Εγώ που έχω 10.6.7 δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Εκτός και πρέπει να κάνω κάτι στην κάρτα γραφικών.

Είμαι ανοικτός για οποιαδήποτε πληροφορία.

Motherboard: FOXCONN Intel G31MXP / Chipset ICH7
Memory: 4 GB 1066 MHz DDR2 SDRAM
Processor: Core2Quad @2.66GHz
Audio: ALC662
Graphic: nVidia GeForce GT220 1024 MB
Ethernet: Realtek RTL8111/8168

OS:10.8.2 Mountain Lion (64bit)
OS:10.7.5 Lion (64bit)
OS:10.6.8 Vanilla Kernel (64bit)

ipad2 WiFi 16GB white
Reply With Quote
  #9  
Old 06-05-2011, 12:34 PM
kvasil kvasil is offline
Puma
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 18


αυτό ειναι το δικο μου φιλε



εδω φενετε οτι απο το 3 λειπει ενα που εχει να κανει με την γλωσσα δηλαδη τα αλλα τα φορτωνει κανονικα γιαυτό και στα games δεν κολάι
Reply With Quote
  #10  
Old 06-05-2011, 04:39 PM
kvasil kvasil is offline
Puma
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 18
και κατι ακομα παιδιά
γιατί μερικες φορες η cpu ανεβαίνει πανω απο το 100% και εκει βλεπω κάποιο lag
αυτο γιατι το κάνει ξέρει κανείς
παραθετω 2 φωτογραφιες η μια κατεβαζω κατι απο το app store και η αλλη μαιζω μια full hd που κανει τα κοψίματα που εχω πει ποιο πάνω




💡 Deploy cloud instances seamlessly on DigitalOcean. Free credits ($100) for InfMac readers.

Reply With Quote
Reply
Thread Tools
Display Modes