![]() |
|
|
||||
|
||||
Χμ.. ορίστε πληροφορίες που δεν ήξερα γιατί απλά δεν τις είχα δοκιμάσει..
Thanx αδερφέ excos! Θα τα έχω και στα υπόψην αν τύχει και σε μένα κάνα kernel panic! ![]() Ιδιοκτήτης του HellasProject.com
(Παλιό nickname Bloodiator) Ζήτω η Ελλάδα ρεεεε!!! | Ελληνικό Thread Συζητήσεων [link] @ InfiniteMac Hellenic (Greek) Section Moderator Working Retail Snow Leopard 10.6.1 (with buggy DSDT, Soon Dual boot with Vista 64bit for Gaming) Mobo GA-EP45-UD3LR F7, CPU Core 2 Duo E8400, RAM Kingston 4GB PC8500 1066MHZ HyperX VGA MSI N250GTS Twin Frozr 1G OC (EFI), Sound Voodoo HDA 64bit (ACL888 & ALC889) ![]() |
|
|||
|
|||
καλησπερα σε ολους ειναι το πρωτο μου ποστ. εχω ενα λαπτοπ HP DV5-1020 και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορουν να μπουν τα mac os x86. Αυτα ειναι τα χαρακτηριστικα του:
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el...4-3744188.html (το μεσαιο dv5-1020ev (FT104EA και με 3 gb μνημης πλεον) Ευχαριστω εκ των προτερων! Last edited by dj_vts; 07-27-2009 at 06:44 PM. |
|
||||
|
||||
Αγαπητέ dj_vts καλώς ήρθες στήν παρέα.Από ότι διάβασα για τις προδιαγραφές,δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις προβλήματα.Αυτό βέβαια ανάλογα με τη διανομή που θα κάνεις την εγκατάσταση.Η πρώτο που θα έλεγα να κοιτάξεις είναι εάν στο Bios σου έχεις την επιλογή AHCI διότι αποφεύγεις πολλά προβλήματα.
Οτι χρειαστείς μην διστάσεις να ρωτήσεις. |
|
||||
|
||||
Παιδια μετα το update ideneb 1.5.7 τα drivers της Realtek ethernet χαθηκε και δεν ξερω που να τα βρω
![]() Μπορειτε να με βοηθησετε? ειμαι χωρις νετ στο μηχανημα |
|
||||
|
||||
Kyriako κοίτα πρώτα στο system-Library-Extensions εάν υπάρχει ακόμα ο kext. Δεν χάνονται έτσι εύκολα!!! Μετά κάνε και κανένα Repair Disk Permissions με Disk Utility για να επανέρθουν οι kexts.Εαν δεν ύπαρχουν τότε δώσε στο Google τον τύπο kext που έχει η ethernet και θα το βρείς σίγουρα.
|
|
||||
|
||||
Quote:
|
|
|||
|
|||
Εκαψα το ideneb 10.5.7 κ οταν το βαζω στο λαπτοπ κ κανω επανεκκινηση μου βγαζει το μηλο κ μετα απο 2 λεπτα το απαγορευτικο... Τι πρεπει να κανω; Πρεπει να δωσω καποια εντολη;
|
|
||||
|
||||
dj_vts όταν ξεκινάς το dvd για εγκατάσταση δώσε f8 και μετά -v η εντολή αυτή θα σου δώσει την οπτική να καταλάβεις ακριβώς που κολλάει και δεν ξεκινά.
Γράψε ακριβώς που κολλάει η ακόμα καλύτερα κάνε post μια photo για να μπορώ ακριβώς να σε βοηθήσω. |
|
||||
|
||||
Kyriako μιάς και τoυς kexts τους ξέρεις κάνε τους backup σε ενα αλλο οπτικό μέσο οχι στον υπάρχων δίσκο.Κατέβασε και απο το internet εαν του βρείς, για να έχεις δύο επιλόγες μιάς και αυτούς που έχεις παρουσιάζουν κάποιο πρόβλημα μετά το update.
Διεγραψέ τους και ξανάκανε εγκατάσταση ξανά από το backup που έχεις.Εαν δεν δουλέψουν οι υπάρχων τοτε διεγραψέ τους πάλι και χρησιμοποιήσε αύτους που έχεις κατεβάσει απο το internet. Πάντα το install στους kexts κάνουμε με προγράμματα όπως το OSx86 Tools η το Kext Helper b7 για να μην γίνονται λάθη στην εγκατάσταση. Μετά την εγκατάσταση των kexts πάντα κάνουμε repair permissions για να δούμε που έχουμε συγκρούσης με τον kernel. Κάλη τύχη. |
|
||||
|
||||
Λοιπων τους εκανα install απο το backup, αλλα περνω το Χ πανω απο το μηλο οταν κανει boot.
Παταω -V αλλα μου λεει " Still waiting root device" ![]() |